نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

رمزی بولتون/ Ramsay Bolton

این مرده ک

(01-07-2017، 19:37)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام ی اعترافی بکنم bathtime

بگو بگو .-.
من قبل این یوزرم دو تا یوزر با نام های 
شیوا73
و 
عسل 
داشتم اون زمان هر وقت کسی میگفت تازه واردی میزدم تو سرش!!!
(01-07-2017، 19:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم چشمامون عسلیه فقط زنبورش مشکل معده داشته عسلش یکم تیرس 

چه میکنه چنل توییتر فارسی :| 

مشکلی داره مگه؟مگه کسی گفت من گفتم؟من چشام عسلی هست بخاطر جذاب بود گذاشتم 
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، esiesi ، _Lσѕт_
آگهی
مال فصل پنجم سریاله این توضیحات باید ویرایششون کنم
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
(01-07-2017، 19:40)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مرده ک

(01-07-2017، 19:37)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بگو .-.
شیوا73
و 
عسل 

عجب ((:
منم داشتم ولی حال ندارم بیارمشون بالا .__.
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(01-07-2017، 19:40)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیفت بودی اعصاب نداری ؟ :| 
چیزی نگفتم که :| 
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 163
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_ ، Son of anarchy
(01-07-2017، 19:44)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مرده ک

بگو بگو .-.
شیوا73
و 
عسل 

عجب ((:
نه من دیگه ندارمشون دلم تنگ شد: )))))

(01-07-2017، 19:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیفت بودی اعصاب نداری ؟ :| 
چیزی نگفتم که :| 
نه خونم الان تا یک هفته دیگه ک میرم 
میزنمتا 20

(01-07-2017، 19:41)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسای اخر باز نمیشه 
یعکس دیدم تو توییتر عکس روی مجله تایمز بود این هفته زده بود مربوط به فصل جدید بود و خیلی متفاوت بودن همشون 
 سپاس شده توسط esiesi ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
(01-07-2017، 19:41)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسای اخر باز نمیشه 
یعکس دیدم تو توییتر عکس روی مجله تایمز بود این هفته زده بود مربوط به فصل جدید بود و خیلی متفاوت بودن همشون 

دقیقا بگو کدوما که برم ویرایش کنم!
+
25 تیر! 
همون روزم ما نمیتونیم بریم دانلود کنیم و ببینیم :|
زیرنویسش یه روزه آماده نمیشه!
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(01-07-2017، 19:53)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:44)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مرده ک

بگو بگو .-.
شیوا73
و 
عسل 

عجب ((:
نه من دیگه ندارمشون دلم تنگ شد: )))))

آی پیت با این یکی نبود بیاریشون؟ ._.
ویرایش شد !
آپلودرشون رو عمو فیلتر چی،  فیلتر کرده :|
رویِ عکس خور الان آپلودشون کردم..."
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
◄Game Of Thrones| بازی تاج و تخت ►
جوهر نمک سوزِ دلش بیشتر از توئه

چه خوب بود جملش (:
(01-07-2017، 20:02)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا بگو کدوما که برم ویرایش کنم!
+
25 تیر! 
همون روزم ما نمیتونیم بریم دانلود کنیم و ببینیم :|
زیرنویسش یه روزه آماده نمیشه!
الان درست شد عکسای هودور باز نمیشد
اه یاد هودور افتادم خیلی مظلومانه بود فکر کن اون تو بچگی طرف میره ببینتش تو واقعیت میره تو وجودش ینی هودور همه چیزو میدونسته از بچگی!شایدم نمیدونسته 
خیلی قشنگ بود اونجاش
+
شخصیتارو بِرن و بیار بالاتر 
(01-07-2017، 20:03)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی پیت با این یکی نبود بیاریشون؟ ._.

ای پی بعد از یمدت منقضی میشه 
و اینکه صابر ای پی های قبل 2015 رو پاک کرده!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان