نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(30-06-2017، 11:34)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Eee :| 

@Firststar

مرضیه بودی؟ .-.
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Brooklyn Baby
آگهی
مهرداد و کوروش تمومش کنین

نصف پیج های گ.آ فقط دعواست

ب من ربطی نداره چی بینتون بوده ولی حرف گذشته مال گذشتست.... خیلی واجبه برین پ.خ
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
همیشه یه نفر باید کوتاه بیاد..!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ѕтяong ، ÆҐÆŠĦ ، [ SouL ] ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، ❤уαѕαмιη❤
(30-06-2017، 11:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 11:31)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتی تکلیفت باخودت مشخصص نیست چرا اینقدر دوجانبه حرف میزنی قبلا ازت پرسیدم گفتم الکسیسو با من بودی گفتی نه بعدشم حرفه اونو نقل قول کردی یه شوخی با من کردی که منم نبودم و هیچ جامم بر نخورد ولی دیدم گفتی تو خودت یه پا الکسیسی  Exclamationمشتی تو چر ااینطور شدی؟نکنه چون شیوا اینجاس اینطور حرف میزنی؟

به مام دادن مشتی تذکرش به خاطره بحث بود  Exclamation

چرا چرت میگی من یه دفعه از تپرسیدم گفتم با من بودی گفتی نه   بعدشم رو اون نقل قول کردی حیف که پاک شد وگرنه نشون میدادم دقیقا باکی شوخی کردی 

اره داداش شعور چیزه خوبیه یادته اونموقع که با یاسمین یا حنا بود بحث کردم گفتی داداش با یه خانوم نباید اینجور حرف بزنی دیدی من چیزی گفتم ایا تو بستنی لیسی نکردی ؟ اگه باید با یه خانوم اونطور که میگی حرف زد پس چرا لقب ...ه رو بهش دادی؟ مشتی ماهم میتونیم هرچی میخوایم بگیم فقط بینه حروف نقطه بذاریم مثلا کسی نمیفهمه کوروش چرا اینقدر دورو هستی؟ 

من اگه دوست نداشتم یا بهت حسودی میکردم که قضیه نازنینو متشنجش میکردم بحث بشه مشتی Exclamation چرا اینقدر خودتو به نفهمی میزنی؟
مومن چرا سس میگی؟؟؟
ابله بازیا چیه مومن...
واقعا نمیفهمی یا خودتو به نفهم بودن میزنی که من تو رو تگ کردم و مخاژبم تو بودی؟؟
با خودت درگیری چرا مهرداد؟؟
شب یه چیزی میگی صبح بلند میشی یه فتوا جدید تفت میدی...

همه اینایی ک میگی ما ایم اره..

من ک ادعا ندارم...شما با اون امضا قشنگت همش حواشی شماس...
اگ قرار باشه اقا مهرداد رو دایره بریزیم همه حرف ها رو دو صفر عقبیم...

داداش اواناییم بالاعه کامه رو سانسور کردم نگفتم!!!حرفیه؟؟
فقط اینقد شعورم کشیده که به به دختر معرض نگم و خود اصل کلمه رو هم نگم..!!
اینقد شعورم کشیده وقتی یه پسر رو تگ میکنی و مخاطبش میکنی به قول خودت بستی بازیش نزنه بالا و طرف فنچ رو نگیره در حالی ک اصن بهش ربطی نداره..!!

اقا مخرداد درگیری با خودت داداش...
هرچی شما میگی ماییم حاج اقا...

تو بمون و همیناک اسمشونو بردی ادامه بده..
ایشالا که به اون هدف والات میرسی...

تو حتی اینقد مشتی شعورت نمیکشه ک لات نداری بیای پ.خ حرفتو رک و راست بزنی مث دختر بچه ها اینجا قال قال میکنی...
چی بگم بت خب..
ایشالا ک موفقی..
یا حق

دوباره تکستای اونو اورد رو مخش چرا چرت میگی که مثلا بفهمن به اون دختره چیزی نگفتی پاک کردن وگرنه دستت رو میشد که سودا رو نقل قول کردی 

چون من ازت پرسیدم گفتی نه باو بااون بودم کوروش نمیدونم تو چت شده که سعی داری ورقو برگردونیو به نفع خودت باشه Exclamation

مگه من مثه تو دورو هستمم که هی حرفمو عوض کنم مرد اینه که پای حرفش بمونه نه که هر دیقه حرفشو عوض کنه پس چیزی از مردونگی نبردی 

تازه من چیزی نگفتم که ازت Wink
امضامون حواشی داره چون حواشیاش شمایی
بحث این بود دو دف بهت خندیدم پرروع شدی دم در اوردی کوروش تو کسی نیستی به ما بگی که چیکار میکنیم نمیکنیم چون حداقل اون چیزایی که تایپ میکنیم میدونم اون خدا میبینه مشتی خداروشاهد میگیرم سره قضیه نازنین چی بهت گفتم مگه نگفتم از دلش درار اگه نفرینت کنه تو زندگیت گره نیوفته حالا این وصله هارو به من میچسبونی  Exclamation منی که دوسال با هیچ دختری حتی بهزور حرف میزدم حالا توعه چهل تیکه میایی میگی که .. لیسی نکن؟ 

مشتی تو که استاد مایی تو این زمونه نمیخوام بگم ادامشو کوروش 

رو داریه بریز تا ماهم بریزیم کم حرف نداریم واسه گفتن  Exclamation

تو اگه شعورداشتی به یه دختر انگ ج..ه بودنو نمیزدی 

تو اصلا منو نقل قول نکردی خط اولش با من شوخی کردی خط دومش دقیقا اونو مخاطب قرار دادی

مشخصه کی درگیری داره هی حرفاشو عوض میکنه

گفتم ما هدفی نداریم جز اینکه بتونم داروساز بشم ولاغیر که اونم نمیشیم
من شعورم نمیکشه اگه پاک نکرده باشن هست ساعت دو خورده ای بود رفتم بخوابم گفتم بقیشو تو پ.خ بده نگفتم ولله ؟

ما حرفمونو رک گفتیم بهت نرفتیم پشت سرت مثه بعضیا حرف بزنیم نمیدونم اخلاقه من دخترونس یا تو که دخترونه باشیوا تایپ میکنی هه  نکنه میترسیدی ابروت بره نگن اقا کوروش اقا کوروش هه  کم میاری فقط بگو که حسودی میکنه Wink

(30-06-2017، 11:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه یه نفر باید کوتاه بیاد..!
داش علی دمت گرم که دیشب جوابمونو دادی تا اون لحظه سپاسات بود که یهو ناپدید شدی البته داداش شما وظیفت نیس 

اونقدر کوتاه اومدیم تا یه دیوار بلند جلومون سبز شده Exclamation
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 136

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
دستتون درد نمی‌گیره انقدر می‌نویسید :|  ؟ 
 سپاس شده توسط ѕтяong ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED
(30-06-2017، 11:38)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 11:34)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Firststar

مرضیه بودی؟ .-.

Are fk konm
to ki budi ?
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED
(29-06-2017، 22:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 22:35)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 22:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرشم تا اخر شب من موندم و اون خاطرات (:
+
داش مهرداد..
اونکاری ک تو پ.خ بت گفتم رو نکن...
این فنچه هنوز ‎;D

حاجی نمودی حضرت عباسی یعنی اون لحنو نمیفهمی عذر خواهی به منزله ی مسخره کردن بود؟ 

شب جمعت مبارک داداش Exclamation

حاجی حال میده قفلی زدن اخر شبی ‎^.^

دهه هشتادیه  از ۸ سالگی دستش تو کار بوده..
الان دیگ فک کنم خاله ا.ل.ک.س.ی.س سی برای خودش شده باشه ‎;D

به به پیدا شد خب الان داری به من میگی دهه هشتادیه مسلما منو نمیگی  Exclamation
ایشالاه بازم زیرش نزنی Exclamation

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
مهرداد میگه:بعدشم این دعوا هاست که گفتگورو به جلو پیش میبره

حِ....فضایی
اولنش:دعوا هر چقدرم انجمن رو پیش ببره احترام خودتو از بین میبره.....احترام واس ی آدم خیلی ضرورت داره

دومنش:دعوا میکنی حداقل ی چیزایی بگو ک خودتم بفهمی چندچندی....

سومنش:ی آدم ک خدایی باشه هیچوخ دعوا رو مایه پیشرفت نمیدونه.....ولی تو انگار خون کلکل تو رگت
در جریانه

چهارمنش:حالتتو ادیت کن....خیلی رو مُخِ...
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
(30-06-2017، 12:04)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 11:38)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Firststar

مرضیه بودی؟ .-.

Are fk konm
to ki budi ?
اگه معرفی کنم هم منو یادت نمیاد :|
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
Inja inqdi arzrsh ndre k b khatr masaelesh daava mikonid dustan !
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ❤уαѕαмιη❤ ، [ SouL ] ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_ ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان