30-06-2017، 11:38
(30-06-2017، 11:34)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Eee :|
@Firststar
مرضیه بودی؟ .-.
|
نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
✔? | 24 | 66.67% | |
❎❌ | 12 | 33.33% | |
در کل | 36 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
30-06-2017، 11:38
(30-06-2017، 11:34)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرضیه بودی؟ .-.
30-06-2017، 11:40
مهرداد و کوروش تمومش کنین
نصف پیج های گ.آ فقط دعواست ب من ربطی نداره چی بینتون بوده ولی حرف گذشته مال گذشتست.... خیلی واجبه برین پ.خ
30-06-2017، 11:52
همیشه یه نفر باید کوتاه بیاد..!
30-06-2017، 11:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-06-2017، 12:00، توسط IM JUST TIRED.)
(30-06-2017، 11:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوباره تکستای اونو اورد رو مخش چرا چرت میگی که مثلا بفهمن به اون دختره چیزی نگفتی پاک کردن وگرنه دستت رو میشد که سودا رو نقل قول کردی چون من ازت پرسیدم گفتی نه باو بااون بودم کوروش نمیدونم تو چت شده که سعی داری ورقو برگردونیو به نفع خودت باشه مگه من مثه تو دورو هستمم که هی حرفمو عوض کنم مرد اینه که پای حرفش بمونه نه که هر دیقه حرفشو عوض کنه پس چیزی از مردونگی نبردی تازه من چیزی نگفتم که ازت امضامون حواشی داره چون حواشیاش شمایی بحث این بود دو دف بهت خندیدم پرروع شدی دم در اوردی کوروش تو کسی نیستی به ما بگی که چیکار میکنیم نمیکنیم چون حداقل اون چیزایی که تایپ میکنیم میدونم اون خدا میبینه مشتی خداروشاهد میگیرم سره قضیه نازنین چی بهت گفتم مگه نگفتم از دلش درار اگه نفرینت کنه تو زندگیت گره نیوفته حالا این وصله هارو به من میچسبونی منی که دوسال با هیچ دختری حتی بهزور حرف میزدم حالا توعه چهل تیکه میایی میگی که .. لیسی نکن؟ مشتی تو که استاد مایی تو این زمونه نمیخوام بگم ادامشو کوروش رو داریه بریز تا ماهم بریزیم کم حرف نداریم واسه گفتن تو اگه شعورداشتی به یه دختر انگ ج..ه بودنو نمیزدی تو اصلا منو نقل قول نکردی خط اولش با من شوخی کردی خط دومش دقیقا اونو مخاطب قرار دادی مشخصه کی درگیری داره هی حرفاشو عوض میکنه گفتم ما هدفی نداریم جز اینکه بتونم داروساز بشم ولاغیر که اونم نمیشیم من شعورم نمیکشه اگه پاک نکرده باشن هست ساعت دو خورده ای بود رفتم بخوابم گفتم بقیشو تو پ.خ بده نگفتم ولله ؟ ما حرفمونو رک گفتیم بهت نرفتیم پشت سرت مثه بعضیا حرف بزنیم نمیدونم اخلاقه من دخترونس یا تو که دخترونه باشیوا تایپ میکنی هه نکنه میترسیدی ابروت بره نگن اقا کوروش اقا کوروش هه کم میاری فقط بگو که حسودی میکنه (30-06-2017، 11:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داش علی دمت گرم که دیشب جوابمونو دادی تا اون لحظه سپاسات بود که یهو ناپدید شدی البته داداش شما وظیفت نیس اونقدر کوتاه اومدیم تا یه دیوار بلند جلومون سبز شده
30-06-2017، 12:02
دستتون درد نمیگیره انقدر مینویسید :| ؟
30-06-2017، 12:04
(30-06-2017، 11:38)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Are fk konm to ki budi ?
30-06-2017، 12:06
(29-06-2017، 22:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به به پیدا شد خب الان داری به من میگی دهه هشتادیه مسلما منو نمیگی ایشالاه بازم زیرش نزنی
30-06-2017، 12:09
مهرداد میگه:بعدشم این دعوا هاست که گفتگورو به جلو پیش میبره
حِ....فضایی اولنش:دعوا هر چقدرم انجمن رو پیش ببره احترام خودتو از بین میبره.....احترام واس ی آدم خیلی ضرورت داره دومنش:دعوا میکنی حداقل ی چیزایی بگو ک خودتم بفهمی چندچندی.... سومنش:ی آدم ک خدایی باشه هیچوخ دعوا رو مایه پیشرفت نمیدونه.....ولی تو انگار خون کلکل تو رگت در جریانه چهارمنش:حالتتو ادیت کن....خیلی رو مُخِ...
30-06-2017، 12:10
(30-06-2017، 12:04)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه معرفی کنم هم منو یادت نمیاد :|
30-06-2017، 12:10
Inja inqdi arzrsh ndre k b khatr masaelesh daava mikonid dustan !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|