نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

تو انجمن؟

خلاصه موفق باشی داش به خدا ما حسودی نمیکنیم  Wink
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 130

آگهی
اعصاب خودتونو نریزید بهم :|
بگیرید بخوابید :|
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
Ee :|
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، _Lσѕт_ ، Interstellar
نه داداش ما هیچ نبودیم

دمت گرم که اینارو بزرگ کردی داداش Exclamationماخودمونم بزرگ نکردیم
گفتم قضیه فحشو نه داش ربط به دختر بودن نداشت Exclamation

شکسته نفسی میفرمایید شما گل بی خاری ما مزخرفیم وعقایدمون ماله جرز لادیواره ببخشید که بهت اعتراض کردم داداش خوب کردی که بلکه بازم ادامه دار باشه این حرکتا

نگفتیم نویسنده شدنت پارتی بود Exclamationنگفتیم حسودی کردیم  Exclamation

داداش اشتباه نکن ما از رفیقامون تو زندگی واقعی ضربه مهلکی خوردیم از بس بالاشون بردیم خوب پاس کردم اون درسو مشتی! وگرنه وقتی میگفتی عاشقه اونی اجازشو نمیدادم با عشقم بری داداش خوب پاس کردم حرفی دیگ ندارم به هر حال بازم اعتقادت بستنی لیسیه چیز دیگری هم نمیتوان گفت ارتباط با جنسه مخالفم بلد نیستیم چون دختر باز نبودیم بازم میگم نگفتم شما هستی من نیستم اینو در نظر داشته باش بقیشو اگه بود تو پ.خ بفرست چون باید برم ممکنه پاکش کنن نبینم 

یاحق مشتی Exclamation

(30-06-2017، 0:49)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dammit, u
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _Lσѕт_
تا اونجا ک من یادمه مشتی شما عشقی نداشتی ک من بخوام بگیرمش..!!!
اجازه ما دست هیچکس نبود...
مشورت با اجازه فرق داره معنی لغانش فک کنم..
واس این بچه بازیا و عشق بازیا ما خیلی پیریم اقا مهرداد ..به ما نمیخوره دیگ..
عشق و عاشقی مال امثال تو اون فنچه س..
اون موقع یه فکری تو ذهنم بوده..مث بقیه فکرا که بای شدن..

بالا بردن لیاقت میخواد...
ولی نگه داشتش عٌرضه میخواد...!!

رفیقم یه حرف قشنگی میزد..میگف رفیق رو باید جلو جنس مخالف شناخت..
مشتی شما ک هنوز نه به باره نه به داره..اینجا مجازیه مومن...
از کجا معلوم من دختر نباشم و اون فنچ بچه پسر نباشه؟؟
از کی داری دفاع میکنی تو..؟؟!!

من ادامه میدم...
تا وقتی ک حق سر حاش باشه..
اون مدیر عزیز بم اخطار داد من نوکرشم هسم...چون کار حق رو کرد..
به وطیفش عمل کرد و این ینی کار خوب...!!

برو ببینم به کجا میرسی..
با حق..
Ee chqd bahalid mno asln yadtune k hnoozm eski mirid ? :| ?

(30-06-2017، 0:54)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 0:49)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dammit, u

I think .. mahan ?
 سپاس شده توسط Interstellar ، _Lσѕт_
(30-06-2017، 0:56)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 0:54)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dammit, u

I think .. mahan ?

Yup
(30-06-2017، 0:58)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 0:56)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dammit, u

I think .. mahan ?

Yup

Baby Big Grin
 سپاس شده توسط Interstellar ، _Lσѕт_
(30-06-2017، 0:59)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2017، 0:58)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dammit, u

I think .. mahan ?

Yup

Baby Big Grin

چطوری ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان