نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(29-06-2017، 17:03)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو خیلی وقته نیومدم اینجا.دلم تنگ شده بود

+سلام
تو ک از صبه اینجایی!!!!

(29-06-2017، 17:04)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با زیرنویس نبود ؟

یا حضرت فیل یکو شیش دهم گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :229:

خب این زیر نویس 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl5.downloadha.com/hosein/Movie/Sub/Interstellar%202014%20BluRay%20([url]www.Downloadha.com).zip [/url]

اینم نسخه کم حجم بلوری 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl5.downloadha.com/hosein/Movie/March%202015/16/Interstellar%20BRRip%20720p-YIFY%20([url]www.Downloadha.com).rar [/url]
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، IM JUST TIRED ، Fake frnd ، _Lσѕт_
آگهی
شیوایی جونه من بگو این یکو شیش دهم گیگ با زیرنویسه سهم دوماه حجمه من تو این فیلمه crying
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 113

سپاس شده توسط Fake frnd ، _Lσѕт_
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi، .Impassive.*، Fake frnd، IM JUST TIRED، Mïņ̃†êR، ÆMÆշЇÑζ
 سپاس شده توسط Fake frnd ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:05)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه عسلی سلام عسل اگه عسل نیسی سلامِ خالی:>

گزینه یک.عسلم
چطوری مری؟
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Fake frnd ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:07)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:03)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+سلام
تو ک از صبه اینجایی!!!!

(29-06-2017، 17:04)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با زیرنویس نبود ؟

خب این زیر نویس 
http://dl5.downloadha.com/hosein/Movie/Sub/Interstellar%202014%20BluRay%20([url]www.Downloadha.com).zip [/url]

اینم نسخه کم حجم بلوری 
http://dl5.downloadha.com/hosein/Movie/March%202015/16/Interstellar%20BRRip%20720p-YIFY%20([url]www.Downloadha.com).rar [/url]

جفتش ارور دادش Exclamation

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Fake frnd ، _Lσѕт_
IM JUST TIRED
از اون لینکی که من دادم دنلود کردی نصفه بود؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، Fake frnd ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:05)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 17:00)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:56)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 13:54)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کس میداند این شعر از کیست؟
تو که از صورت حال دل ما بی خبری غم دل با تو نگویم که ندانی دردم

(29-06-2017، 16:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس میکنم کُله پسرای فلش دنبال مُخ زنی ان اینجا ! 
البته بیشترشون ، همشون نه :V

۹۸/۵۰ ٪

‎=)‎

لابد این دو نیم درصد یکیش علیه یکیشم تو یکیشم من؟ هر کدوم نیم درصد Exclamation Big Grin :cool:
نه
0/5 تویی D;
0/5 شُما
0/5 جنابعالی :|
حاجی اصن ما نخواستیم باو بیا اون نیم سهممونم ماله تو والاه بخدا
ما اینکاره نیستیم D:
خدافظ <:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Fake frnd ، _Lσѕт_
فدای شما عسل بانو:>
تو چطوری
Behind every favorite song
  There is an Untold story 
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:08)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

IM JUST TIRED
از اون لینکی که من دادم دنلود کردی نصفه بود؟

خیر برادر ماهان مهردادم 

ماهان بودی دیگ اشتب نزدم ک 

اونو نیاورد واسم یه لینکه دیگ پیدا کردم خداروشکر هم کم حجم بود  هم با زیرنویس ولی پفیوزا نصفه داده بودن Dodgy

سپاس شده توسط Interstellar ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:07)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+سلام
تو ک از صبه اینجایی!!!!

با زیرنویس نبود ؟

خب این زیر نویس 

اینم نسخه کم حجم بلوری 
مطمئنی منم؟صبح اومدم ورفتم.منظورمم گ.آ بودنه انجمن
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان