نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(29-06-2017، 16:56)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 13:54)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کس میداند این شعر از کیست؟
تو که از صورت حال دل ما بی خبری غم دل با تو نگویم که ندانی دردم

(29-06-2017، 16:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس میکنم کُله پسرای فلش دنبال مُخ زنی ان اینجا ! 
البته بیشترشون ، همشون نه :V

۹۸/۵۰ ٪

‎=)‎

لابد این دو نیم درصد یکیش علیه یکیشم تو یکیشم من؟ هر کدوم نیم درصد Exclamation Big Grin :cool:
نه
0/5 تویی D;
0/5 شُما
0/5 جنابعالی :|
 سپاس شده توسط Fake frnd ، ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
آگهی
خب چرا من ریپلای شدم اصن؟:/
Behind every favorite song
  There is an Untold story 
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرداد دوبلشم هست فیلمه
توی دوبله یه سری چیزا رو نمیتونن بگن خواهرم اگه تونستی لینکه دانلود نه لینکه سایعت چون میزنم روش نمیازره لینکه دانلوده فیلم بازیر نویس رو بهم بدی یه دنیا ممنونت میشم
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 112

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Fake frnd ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.par30dl.com/Movies/2014/US/13/Interstellar.2014.720p.Dubbled_www.par30dl.com.mkv

این دانلود مستقیم کیفیت 720
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.par30dl.com/Movies/2014/US/13/Interstellar.2014.Dubbed.Audio.Par30dl.rar
این صدای دوبله فارسی

(29-06-2017، 17:00).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟
ن ولی قراره شروع کنم
خواستم اطلاع داشته باشم واس همین
اوکی تا ماه بعد پس سعی کن فعالیت کنی
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، Fake frnd ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:00)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:56)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 13:54)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:52)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۹۸/۵۰ ٪

‎=)‎

لابد این دو نیم درصد یکیش علیه یکیشم تو یکیشم من؟ هر کدوم نیم درصد Exclamation Big Grin :cool:
نه
0/5 تویی D;
0/5 شُما

سقفو بگیرین....!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
واو خیلی وقته نیومدم اینجا.دلم تنگ شده بود

+سلام
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، Fake frnd ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
با زیرنویس نبود ؟

یا حضرت فیل یکو شیش دهم گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :229:

سپاس شده توسط Fake frnd ، Mïņ̃†êR ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 16:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 16:49).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه مردم ایران اعتقاد دارن ک دچرخرو فقط باید جنس مذکر برونه....
بازم معتقدم خوشتیپ ندیدن 
والا من تپلم هستم دیگه تصور کن :4chs:
+

کسی مایل به فعالیت تو بخش مذهبی گردشگری و تاریخ نداره؟
الان دارم میگما بعدا نیاید اعتراض

بخش ادبیات نمیشه؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Fake frnd ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 17:00)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۹۸/۵۰ ٪

‎=)‎

نه
0/5 تویی D;
0/5 شُما
حاجی اصن ما نخواستیم باو بیا اون نیم سهممونم ماله تو والاه بخدا

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Fake frnd ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
اگه عسلی سلام عسل اگه عسل نیسی سلامِ خالی:>
Behind every favorite song
  There is an Untold story 
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان