نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(29-06-2017، 10:58)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 10:53)IM JUST TIRE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاده اون پیرمرده افتادم دست تو دسته بچه هه بود هر چی میگفت اونم میگفت منم همینطور الان باید همینو بگم تو را چه شده است اون پسره خستت کرده؟

نه بیخیال...

بگو دیگ 

میدونی چرا مصر مثر مسر  هستم؟

چون خودم هیشکی نبود سه ماه حواسش به من باشه چمه کلی به... رفتم کله زندگیم واس همین میگم اگ چیزی بود بگو شاید ارومت کنیم چمیدونم شاید یه حرفی بتو نیم بزنیم شهریوریا حرف همو میفهمن Wink
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 92

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
آگهی
(29-06-2017، 11:01)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو دیگ 

چون خودم هیشکی نبود سه ماه حواسش به من باشه چمه کلی به... رفتم کله زندگیم واس همین میگم اگ چیزی بود بگو شاید ارومت کنیم چمیدونم شاید یه حرفی بتو نیم بزنیم شهریوریا حرف همو میفهمن Wink

خوبم bathtime

مجموع بازدید مشخصات 1919
چه رند شده
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، ÆMÆշЇÑζ ، Fake frnd ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 11:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 10:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نميفهممش..!!
شيوا ايهام داري چقد...
اينجا تل نيس..
افرادش به مراتب مهربون ترن..!!( جز شيشه خورده ها به قول خودت ) !!

اگ درس داري كه ما خودمون تشويقت هم ميكنيم به نيومدن به اينجا...

اگ واس شيشه خورده هاس ك 100% ارزشش رو نداره...

قطعا..
جمله ای ک گفتم معنی کنی اخرین پیامشه من الان باید چه برداشتی بکنم ازش 

شیوایی خواهر بزرگترم Exclamation

معنیش که پودینگه خودتم میدونی ولی احتمالا یه چیزیه بینه خودتو خودش  عاشقی بد دردیه مگ نه؟

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
بچه ها انجمن چندکدته که تاسیس شده؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(29-06-2017، 11:02)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 11:01)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو دیگ 

خوبم bathtime

مجموع بازدید مشخصات 1919
چه رند شده

پیداس چقدر خوبی Exclamation Exclamation Exclamation

(29-06-2017، 11:04)イムk-∂σkɦイムЯ-ムЯiム£ɨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم 7سال

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 11:03)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 11:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 10:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نميفهممش..!!
شيوا ايهام داري چقد...
اينجا تل نيس..

قطعا..

معنیش که پودینگه خودتم میدونی ولی احتمالا یه چیزیه بینه خودتو خودش  عاشقی بد دردیه مگ نه؟

داش مهرداد ولش كن..

ميبني كه دوست نداره بگه..

خوذش بايد كنار بياد با مسعلش..

وگرنه تو چي ميدوني پشت همون پوديگ چه ايهام ها و راز هايي نهفته هه..

بزا راحت باشه..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 11:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 11:03)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نميفهممش..!!
شيوا ايهام داري چقد...
اينجا تل نيس..

قطعا..

داش مهرداد ولش كن..

ميبني كه دوست نداره بگه..

خوذش بايد كنار بياد با مسعلش..

وگرنه تو چي ميدوني پشت همون پوديگ چه ايهام ها و راز هايي نهفته هه..

بزا راحت باشه..

حله خب بگه از اولش بذار تو حاله خودم باشم  :cool:

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(29-06-2017، 11:04)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2017، 11:02)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو دیگ 

خوبم bathtime

مجموع بازدید مشخصات 1919
چه رند شده

پیداس چقدر خوبی Exclamation Exclamation Exclamation

(29-06-2017، 11:04)イムk-∂σkɦイムЯ-ムЯiム£ɨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم 7سال

اوپس....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیا هرگز چیزی رنج آورتر از عشقی یکسویه در جهان موجود بوده!؟
انسان در باتلاقی گرفتار می‌شود که نه راهی به پیش دارد و نه پس...
 سپاس شده توسط Fake frnd ، ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_
من اینجاکسی رونمیشناسم.میشه لطفااصل بدین همگی؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان