29-06-2017، 10:05
(29-06-2017، 10:02)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 10:00)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا حرف تیرو نزن |||||:
(28-06-2017، 21:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید که الان نقل قول میکنم ولی تاجایی که من این طالع بینیا ی مزخرف رو دیدم شهریوریا با تیر و شهریور خیلی سازگاری دارن حالا بقیش خودتون میدونید
(28-06-2017، 21:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یچیزی در مورد ماه تولد هست که شما نصف اخلاقیاتت شبیه ماه مکملت هست
من اسفندیم
راستی فکر اون کادوت هم کردما...
ایشالا تو ی موقعیت خارج از دهوا بت میگم :|
مکمل شهریور اسفنده شما مهربونی شهریوری ها رو دارید
بقیه خصوصیات یادم.نمیاد !!!
+
کادو نمیشه گفت یادگاری رو بیشتر.دوست دارم
تنها کسایی ک اصلا کنار نمیان تیر هست!
بعدم تو ارسالای بعد توضیح دادم اینا همش بهانس هرکسی شخصیت خودش دپرو داره و ربطی به ماه تولدش نداره
(29-06-2017، 10:01)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
salam (:
سلام خوش اومدی
merC azzm