موضوعها: 2
سپاس ها 81
سپاس شده 78 بار در 34 ارسال
حالت من: هیچ کدام
می خوام یه کم در مورد بسکتبال بگم
ساده ترین و مهم ترین حرکت دریپل زدنه
۱-دریپل باید قدرتی باشه
۲-دریپل باید کوتاه باشه
۳-دریپل باید دور از دفاع باشه
برای دریپل قدرتی باید دست ها رو قوی کرد برای قوی کردن دست ها باید دریپل کوتاه تمرین کرد وقتی این کا را رو کردیم میتونیم توپ رو کنترل و از دفاع دور نگه داریم
شمایی که مرا نمیشناسید ، بی باک در چشمانم خیره نشوید آنقدر ترسناک هستم که در راهم سر به سر ، تن به مرگ بدهید آن هم مقابل زنده ماندن کسانی که با آنها در بند من شدید و باز هم من ، همان پیمان شکن نامردم که شما از او میترسید
سپاس ها 81
امدم با یکی دیگه از آموزشا سه گام
۱ سه گامه ساده ( داریم دریپل میزنیم توپ رو جمع میکنیم گامه اول بلند و کشیده گامه دوم کوتاه تر وگام سوم پامون به صورته نود درجه بالا میاد و همزمان بدن رو به بالا کشیده میشه و شوت )
۲ سه گام پیوُت (داریم دریپل میزنیم که به دفاع میرسیم یه پا بین دو تاپایه دفاع اون یکی پارو به اون سمت بدن و پشتش میزاریم زانو ها رو خم میکنیم تقریباً روش میشینیم یه دریپل بین پا هامونی توپ و جمع میکنیم این شد گام اول بعد یه گامه دیگه و گامه سوم به صورت نود درجه و شوت )
۳ سه گام چرخشی ( داریم دریپل میزنیم به دفاع میرسیم یه دریپل کناره دفاع توپ رو از بالایه سرش رد میکیم همزمان یه گام کنار بدنش گامه بعدی گامه سومم نود درجه و شوت )
۴ سه گام پاس ( همون سه گام عادی ولی به جایه شوت پاس میدین )
تو هر دو سه گام بدنمن و به بدن دفاع میکشیم تو سه گام پیوُت باید حریف پاهاش باز باشه
شمایی که مرا نمیشناسید ، بی باک در چشمانم خیره نشوید آنقدر ترسناک هستم که در راهم سر به سر ، تن به مرگ بدهید آن هم مقابل زنده ماندن کسانی که با آنها در بند من شدید و باز هم من ، همان پیمان شکن نامردم که شما از او میترسید
سپاس ها 81
خب سلامی دیگر و آموزشی دیگر
این بار در مورد یکی از ترفند های بسکتبال صحبت میکنیم ( البته من مینویسم شما میخونید )
گول زدن یا فیک
انواع فیک ها
1 فیک شوت ( ما با دریپل به سمت نیمه زمین حریف میریم که یه دفاع میاد ما استیل شوت رو میگیریم خیلی سریع دستمون رو با توپ به سمت صورت و بالای صورتش میبریم و به ظاهر قصد شوت داریم تو این حال که دفاع ترسیده ما دستمون رو پاین میاریم یه دریپل کوتاه همزمان یه گام بلند به سمت کنار و توچپ رو جمع میکنیم حالا کناره دفاع حریف هستیم که تو بهت مونده و شوت سرعت باید بالا باشه تو هنگام دریپل دست دفاع خودمون باید جلوی توپ بشه تا نتونه توپ رو بزنه )
2 فیک کناری ( تو این حرکت دفاع میاد یا ما داریم برای حمله میریم جلو به دفاع که رسیدیم کناره بدنش یه دریپل میزنیم ولی بدنمون رو به سمت مخالفش میکشیم و همین که اومد سمت بدنمون ما تغییر مسیر میدم به همون سمتی که داریم دیپل میزنیم یا سه گام یا شوت یا حرکت به سمت جلو و یا هر چیزی )
3 فیک عقب جلو ( ما داریم دریپل میزنیم مثل فیک کناری کنار بدن دریپل میزنیم یه گام کوتاه ولی خیلی سریع به سمت دفاع برمیداریم در حالی که اون یکی پا بدون ذره حرکت هست پایی که جلو رفته رو بایه گام خیلی بلند به سمت عقب میاریم زانو ها خم میشه ولی اون یکی پا اصلا نباید تکون بخوره حالا که بدنمون عقبه و دفاع با هامون خیلی فاصله داره یا شوت میکنیم یا پاس میدیم ولی اگه می خواید شوت کنید باید دستاتون خیلی قوی باشه و پاها از زمین جدا نشه یا کاملا جدا نشه )
4 فیک سه گانه ( این فیک چون سه تا حرکت داره و شما میتونید تو هر حرکتی که دلتون بخواد اقدام به شوت ، پاس یا سه گام بکنید خیلی مورد استفاده قرار میگیره . خب ما داریم دریپل میزنیم به دفاع میرسیم همچنان دریپل یه حرکت به سمت چپ یا راست با یک پا و اون یکی پا تا پایان فیک ثابت میمونه و باز در حالی که دریپل میزنیم نود درجه میچرخیم و برای دفاع به پشت حرکت کردیم ولی برای خودمون به کنار بعد باز هم نود درجه چرخش در حالی که همون پای اول که ثابت بود باز ثابته و اون یکی پا حرکت میکنه ما مثل پرگار میچرخیم یه پا ثابت و دیگری در حال حرکت ولی نود درجه نود درجه )
شما میتونید تو حرکات خلاقیت به خرج بدین مثلا در حال سه گام فقط با بالا تنه دفاع رو گول بزنیم یا با سرمون گول بزنیم که آموزش بعدی همینه
خدا نگهدارتون دوستان
موضوعها: 1,284
سپاس ها 8521
سپاس شده 9951 بار در 3260 ارسال
اسپم ها پاک شد
در صورت مشاهده ارسال خلاف قوانین انجمن از گزینه گزارش استفاده کنید
سپاس ها 81
سلام اومدم با آموزش فیگوریت یکی از پرکاربردترین حرکات
سه نفره است حرکت
یک نفر وسط وایمیسته دو نفره دیگه با یه عالمه فاصله و در دو سمت مختلف وایمیستن یکی جلو و یکی عقب تر کسی که وسطه توپ داره پاس میده به یاره نزدیک و از پشتش با سرعت میدوه بعد میره بالا تر از اون یکی یار و تقریبا به صورت مورب وای میسته و کسی که شما بهش پاس دادین پاس میده به اون یکی و از پشتش میدوه و بالا تر از شما وایمیسته و اونی که توپ داره پاس میده به شما و از پشتتون میدوه و بالا تر از اون یکی وایمیسته وقتی هم ماس داد یا سه گام یا شوت و یا هر چیزه دیگه شما دستتون بازه تا خلاقیت نشون بدید تا کسی نتونه دشتتون رو بخونه