نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(24-06-2017، 10:46)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:44)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:39)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:37)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوشنبه عیده

اوهوم دوشنبس
ی فرداا فقط مونده
خب حالا باید برنامه بریزیم برای بعد ماه رمضون ک چطوری بخوابیمbathtime

خخخ خوش خواآب
برنامه بهتری داری؟؟

ن خواآبیدن و فیلم دیدن و رماآن خوندن بهترین برنامس بنظرم
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
آگهی
من و درگیریام .___.

سکسکم گرفته نمیتونمم چیزی بخورم دارم از تمام تکنیک های موجود برای رفع سکسکه استفاده میکنم .___.

(24-06-2017، 9:57)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاام همزاد خودم چطور مطوری

چرا فکر کردم جوابتو دادم :||
خوبم تو چطوری؟ (:
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Sooogoool ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(24-06-2017، 10:50)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و درگیریام .___.

سکسکم گرفته نمیتونمم چیزی بخورم دارم از تمام تکنیک های موجود برای رفع سکسکه استفاده میکنم .___.

(24-06-2017، 9:57)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تو چطوری؟ (:

بس ک مخت تعطیله والـــــا خخ
ب خوبیت
چ خبر
(24-06-2017، 10:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:50)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و درگیریام .___.

خوبم تو چطوری؟ (:

ب خوبیت
چ خبر

دو ساعت منتظر بودم جواب بدی .___.
از دست رفتم :|

هیچ خبر بیکاری و بی عاری ._.
 سپاس شده توسط Sooogoool ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(24-06-2017، 10:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و درگیریام .___.

خوبم تو چطوری؟ (:

ب خوبیت
چ خبر

خخخخ ینی من ب عقل نداشتت شڪ میکنم بیشتر اوقااات خخخ
خداروشکر اون ک کاره همیشته
(24-06-2017، 10:48)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:46)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:44)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:39)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم دوشنبس
ی فرداا فقط مونده

خخخ خوش خواآب
برنامه بهتری داری؟؟

افرین فرزندم من برم ادامه سریال 
فیلم خواستیت تو کانالم هست 
یا بگید میزارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Sooogoool ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
(24-06-2017، 11:09)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:48)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ خوش خواآب
برنامه بهتری داری؟؟

افرین فرزندم من برم ادامه سریال 
فیلم خواستیت تو کانالم هست 
یا بگید میزارم

باوشه فــــــداآت
مرسی ماآدری
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
سلام...
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mr. Potato Head ، _Lσѕт_
(24-06-2017، 11:01)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و درگیریام .___.

خوبم تو چطوری؟ (:

ب خوبیت
چ خبر

خخخخ ینی من ب عقل نداشتت شڪ میکنم بیشتر اوقااات خخخ
خداروشکر اون ک کاره همیشته

به همزادم رفتم ._.
من کی بیکار بودم بیشوووور ؟؟؟؟
 سپاس شده توسط _Lσѕт_
ایهاالناس سلام کردمااااا
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان