23-09-2012، 19:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-10-2012، 21:08، توسط Albert wesker.)
قابل توجه دوستانی که باور ندارند من هکرم بفهمند که من خیلی خطری هستم حتی تراوین هم Hک کردم
هک اکانت تراوین
خیلی سخت نبود ولی خوش گذشت.البته به این نکته توجه داشته باشید که من هیچکاری با این اکانت نکردم یعنی اینکه منابع رو به باد ندادم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سرور:6
یوزر:Amin5600
پسورد قبلی:66555600
به این یکی قربانی باس بگم که:
تو که خیلی ادعات میشه بدو دنباله بازیت هیجی نیستی.دیگه نبینم شاخ بازی در بیاری عزیزم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یوزر:Soheyl.1998
پسورد قبلیoheyl
داش اینو باس قربانی میگم:
هیچی نیستی عزیزم بدو دنباله بازیت..
نظر بدین دیگه ااااااااااااه
هک اکانت تراوین
خیلی سخت نبود ولی خوش گذشت.البته به این نکته توجه داشته باشید که من هیچکاری با این اکانت نکردم یعنی اینکه منابع رو به باد ندادم
یوزر:Amin5600
پسورد قبلی:66555600
به این یکی قربانی باس بگم که:
تو که خیلی ادعات میشه بدو دنباله بازیت هیجی نیستی.دیگه نبینم شاخ بازی در بیاری عزیزم.
یوزر:Soheyl.1998
پسورد قبلیoheyl
داش اینو باس قربانی میگم:
هیچی نیستی عزیزم بدو دنباله بازیت..
نظر بدین دیگه ااااااااااااه