![]() |
تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (/showthread.php?tid=18656) |
تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Albert wesker - 23-09-2012 قابل توجه دوستانی که باور ندارند من هکرم بفهمند که من خیلی خطری هستم حتی تراوین هم Hک کردم هک اکانت تراوین خیلی سخت نبود ولی خوش گذشت.البته به این نکته توجه داشته باشید که من هیچکاری با این اکانت نکردم یعنی اینکه منابع رو به باد ندادم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سرور:6 یوزر:Amin5600 پسورد قبلی:66555600 به این یکی قربانی باس بگم که: تو که خیلی ادعات میشه بدو دنباله بازیت هیجی نیستی.دیگه نبینم شاخ بازی در بیاری عزیزم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سرور:6 یوزر:Soheyl.1998 پسورد قبلی ![]() داش اینو باس قربانی میگم: هیچی نیستی عزیزم بدو دنباله بازیت.. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() نظر بدین دیگه ااااااااااااه ![]() RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - REZA.N.A - 23-09-2012 خسته نباشی دلاور ![]() RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Albert wesker - 23-09-2012 (23-09-2012، 20:38)REZA.N.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - hossein. - 23-09-2012 شما الان اگه هکر هستی ببینم میتونی توی یک ربع پسوورد کاربرای سایتwww.isishop.irکه خیلی راحته رو کرک کنی و دربیاری یعنی هکر هستی.داداش هر کسی هکر نیست.هکر های واقعی هیچ وقت خودشونو معرفی نمیکنن و همیشه خودشونو مخفی نگه میدارن. RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Albert wesker - 23-09-2012 (23-09-2012، 20:59)hossein. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش درسته هکر ها هیچ وقت خودشونو معرفی نمیکنند ولی من حدود یک سالی هست اینجا عضو هستم هیچ کی به من اهمیت نمیداد برای این تصمیم گرفتم برای یه کم خود نمایی تراوین رو Hک کنم فقط همین RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - sedaye pa - 23-09-2012 دستت درد نکنه تراوین لازم بود Hک شه. RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Albert wesker - 23-09-2012 خواهش میکنم ![]() RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - destiny - 23-09-2012 پز ندم ولی من تو تراوین 25 نفرو Hک کردم رمزشون 000 یا 123 بوده در ضمن این سایت به زور 1 سال تاسیس شده RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Albert wesker - 23-09-2012 (23-09-2012، 22:06)destiny نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخه من به زور چند نفرو Hک کردم اونوقت تو 25 نفرو Hک کردی؟؟؟؟؟مدرکت کو؟؟؟؟ RE: تراوین هم Hک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - destiny - 23-09-2012 تو هارد قبلیمه گفتم که همشون 00000یا 123456 رمزشون بود اینا فوت کار دیگه |