01-04-2017، 12:39
(01-04-2017، 12:00)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موقع حذف history این دو تا رو تیک بزن.
(01-04-2017، 11:53)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2017، 11:07)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب کاربران با سن پایین اینجا هستن. ستاره می شه نمی تونن بزنن.
(01-04-2017، 10:58)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشه برش دارید؟
(01-04-2017، 9:04)mr.destiny نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_66faf.png
مشکل از سایته؟؟
اینو خود ما کردیم.
چون ورود ساده تر بشه...
اینجوری با هر سیستمی وارد میشیم رمز میمونه خیلی بد میشه ..
البته شما هم حق داری صد در صد.
شما روی اون رمزی که ذخیره شده هستی دکمه delete رو بزنی از حافظه پاک می شه.
این کارو کردم نشد.. ستاره هم نمیشه .. کامل رمز رو نشدن میده ..
ی بار با سیستم مدرسه وارد شدم اینجوری بود..
حتی کوکی و... حذف کردم نشد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.