11-09-2016، 16:37
(11-09-2016، 16:33)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2016، 16:31)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون شوخی نکرده
(11-09-2016، 16:26)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2016، 16:23)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2016، 16:15)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هه هه هه هه
حتما تو تخیلات و خواب و آرزو ها و رویا های جناب عالی اینجورین!:|
شخصیت دخترا از این بالا تر
احترام خودتو نگه دار
پاچم پاره شد ..!!
نه اتفاقا تو ايران از اين دسته دخترا زيادن.. البته نه همشون هاا بعضياشون صبا خانوم....
طنز بود براي خنديدن...
مرسي ك جنبت رو همه جا نشون دادي..
من از طنز ناراحت نشدم
از حرف این.....شاخ در آوردم
در ضمن احترام خودتو نگه دار
من جنبه دارم این تویی ک جنبه نداری
و
همش دنبال اینی ک با دیگران دعوا راه بندازی:/
من ي جور ديگ فكر ميكنم...
اون بنده خدا واقعا ..... بود
ولي به نظر اين شمايي كه با لجاجت هاي بي مورد فقط باعث بحث هاي بيموزد و اسپم هاي بيجا ميشي....
وقتي يكي شوخي ميكنه شما بايد اونو با يه شوخيه ديگ در كني وگرنه اگ قرار به بد دهني و رسوندن شعور باشه ابروي خيليا ميره..
من احترام برات قاعلم و اگ فكر ميكني مشكل از ظنز منه من ميكشم كنار..
بیخی بحث ب جایی نمی رسه
من از بحر علی می نالم
تو ار بحر حسین
نفهميدم چي گفتي ولي باشه
مرسي ك حداقل درك ميكني