امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونه دوست دختر پیدا كنیم؟(طنز)

والا زمونه چپکی شده:
میگن دخترا اینهمه مواد آرایشی به صورتشون میمالن پسرا که بدترن
میگن دخترا زیر ابرو بر میدارن پسرا که شورشو در اووردن
میگن دخترا ساپورت میپوشن جدیدا این کار به پسرا هم سرایت کرده
میگن دخترا یه متر چکمه میپوشن در پسران مواردی نظیر دو متر پیدا شده
میگن دخترا یه کلیپس اندازه کتری ننه خدا بیامرزشون میزارن رو سرشون از اتاق فرمان به خشتک های شلوارای جدید پسرونه اشاره شده میگن این به اون در
میگن دخترا دنبال پسران مورد داشتیم پسره قبل بیرون رفتن یه کوله پر میکنه از تیکه کاغذ که روشون شمارشو نوشته
تازه پسره رفته خاستگاری بعد خودش بلند میشه میگه من قصد ازدواج ندارم میخوام ادامه تحصیل بدم/:
اینم از الان پسره از کنارش رد شی بو ترشی میده اونوقت میگه دخترا ترشیدن
با کیا شدیم 78میلیون نفر
دارم دختر خوبے میشم...دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چگونه دوست دختر پیدا كنیم؟(طنز) 4
پاسخ
 سپاس شده توسط roya15 ، Jєιяαη
آگهی
(29-04-2015، 18:54)دکتر دیوونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2015، 13:39)baharjon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترااا دارن میترشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
شما ها بی لیاقتین.اه اه اه حالم بهم خوردAngryAngryAngryAngryAngryAngry.پسرو چه به ابرو گرفتنو کرم زدن مگه دخترین.اهااااااااااای دختراBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkBig Grin

سلامخانما ...!!!پسرا دارن میتوشن واسه همین میخوان بپوشوننش بندازن گردن دخترا

به پسرا بايد بگي اگه دخترا بيترشن بازم از پسرا سرن چون شمام با ابرو برداشتن و.... ميخواين مث ما شين اما شتر در خواب بيند پنبه دانه Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Big Grin Big Grin Big Grin

(06-06-2016، 14:25):)Mersana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا زمونه چپکی شده:
میگن دخترا اینهمه مواد آرایشی به صورتشون میمالن پسرا که بدترن
میگن دخترا زیر ابرو بر میدارن پسرا که شورشو در اووردن
میگن دخترا ساپورت میپوشن جدیدا این کار به پسرا هم سرایت کرده
میگن دخترا یه متر چکمه میپوشن در پسران مواردی نظیر دو متر پیدا شده
میگن دخترا یه کلیپس اندازه کتری ننه خدا بیامرزشون میزارن رو سرشون از اتاق فرمان به خشتک های شلوارای جدید پسرونه اشاره شده میگن این به اون در
میگن دخترا دنبال پسران مورد داشتیمپسره قبل بیرون رفتن یه کوله پر میکنه از تیکه کاغذ که روشون شمارشو نوشته
تازه پسره رفته خاستگاری بعد خودش بلند میشه میگه من قصد ازدواج ندارم میخوام ادامه تحصیل بدم/:
اینم از الان پسره از کنارش رد شی بو ترشی میده اونوقت میگه دخترا ترشیدن
با کیا شدیم 78میلیون نفر

دقيقا لايك داري

پاسخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دارم دختر خوبے میشم...دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
پسرا ترشیدین
نندازین گردن دخترا هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه
شما ترشیدین حالا قبول کنین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همیشه عاشق باش Heart
پاسخ
(13-09-2015، 13:52)*******sasy********** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از پسرا بامن دوست شه ترشیدم  واقعی میگم هرکی باهام دوس شه جلوش زانومیزنم فقط الان  ازاد بگین . هرکی دوس شه نوکر شم من خرشم چرک زیر نااخنشم

من هیچ وقت توهین نکردم تو انجمن ولی واقعا برات متاسفم احساس میکنم دختر نیست و یه پسره ک خودشو جایه ی دختر زده و فقط میخواد شخصیت دخترا رو خراب کنه
پیج اینستگرام من @lamya_zo ]
https://instagram.com/lamya_zo?utm_medium=copy_link
ههرمند هستم و طراحی و نقاشی انجام میدم کارامو تو پیجم
چک‌کنید?❤️?
پاسخ
بسی بی مزه بود پستت :|
=|
پاسخ
پسر به به این درازی
ترشیدی نبازی
حرف حق تلخه ولی پسرا ترشیدن
الان مامانشون کردتشون تو کوزه تا بشن ترشی لیته
همیشه عاشق باش Heart
پاسخ
باحال بود
پاسخ
crying :angry2:
res2p332
پاسخ
(13-09-2015، 16:44)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2015، 13:52)*******sasy********** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از پسرا بامن دوست شه ترشیدم  واقعی میگم هرکی باهام دوس شه جلوش زانومیزنم فقط الان  ازاد بگین . هرکی دوس شه نوکر شم من خرشم چرک زیر نااخنشم
ترشی بندازی بهتره من میخوام تا اخر عمرم مجرد بمونم وقتی تنهایی هیچ غصه ای نداری اما وقتی بشی دوتا بدبخت میشی میفهمی که =//// اونوقت هیچ ازادی و تفریحیم نداری که هیچ یه بچه میوفته گردنت مگه خولی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یکی رو بار زدی اونوقت میفهمی که چی بهت گفتم دخی .تازه نصف عمرتم تو اشپز خونه ای  وغذا پختن و پوشک عوض کردن بچه =||||
واقعا دوست داری ایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟=||||||

ديگه اين تو تقديرتونه به هر حال بايد بپذيريش Big Grin

ولي خوب كسي ادعاي مغرور بودن داره مث شما كه قبلا خيلي شكستنش

پس طبيعيه اين جور حرف زدنش Big Grin

دركت ميكنم Smile Smile
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روش مخ زدن دختر های پایین شهر.وسط شهر. بالا ی شهر
Big Grin شما اگر جای این دختر بودید چه میکردید؟؟؟(به شدت طنز!!!)
  یه فحش خوب واسه معلم عربی پیدا کردم:)) طنز-_-
  ضد دختر و پسر
  وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!! مجموعه : مطالب طنز وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!
  |خودکشی یه دختر|
  24ساعت از زندگی یک دختر ایرانی (طنز)
  نظر دانشجویان دختر در مورد سوسک
Star پروردگارا دوست دخترم را..........!!!
  چگونه یک بیشعور شویم(ته خنده)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان