22-03-2016، 14:57
(22-03-2016، 13:20)*maria* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 12:50)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشیدا از مای کد زیر استفاده کنید:
کد:
[img/]محل قرار گرفتن ادرس عکس[img]
و باز ببخشید مدیرا کار این بنده گیر بوده..
(22-03-2016، 12:46)*maria* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سر عکس کلیک راست برای پیدا کردن آدرس عکس:
(22-03-2016، 12:39)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:39)*maria* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام....میتونیم عکس هارو بدون لینک بذاریم؟؟
ینی مستقیما خود عکس رو بذاریم
چرا نشه
لینک مستقیم برای انجمن و کپی کنید !
اخه من رو هر عکسی ک میزنم فقط میتونم لینک لوکیشنشو کپی کنمم....چطوری لینک خود عکسو پیدا کنمم؟![]()
![]()
تو بعضی مرورگر ها نوشته copy image url و تو بعضی مرور گرها نوشتهcopy image location
هر کدوم اومد بزن اینطوری لینک عکس رو کپی کردی بعد بیا تو ادیتور همین جایی ک نظارتتو توش مینویسی و پایین ارسال میزنی خب بالاش یه عکس تصویر هست با یه + سبز اونو بزن لینک تصویر رو پیست کن.. اینطوری عکس به صورت مستقیم قرار میگیره.
خب واسه من لینک لوکیشنه...اما کپی ک میکنم و میذارم علاوه بر عکس سایتم رو هم نشون میده![]()
خب بعضی سایت ها برای حذف کپی رایت روی عکساشون ادرس سایتشونو میذارن