04-08-2015، 12:17
میخوام قوانین اینجارو مطالعه کنم اما همچین عنوانی رو پیدا نکردم.کجاست؟؟
|
سوالات متداول انجمن |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-08-2015، 12:17
میخوام قوانین اینجارو مطالعه کنم اما همچین عنوانی رو پیدا نکردم.کجاست؟؟
04-08-2015، 13:43
(04-08-2015، 12:17)ELMIRA .H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قـوانــیـن اصـلـی انـجـمـن ↓ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5624
04-08-2015، 13:43
(04-08-2015، 12:17)ELMIRA .H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5624
04-08-2015، 19:19
برام یه سؤال دیگه پیش اومده
وظیفه یه نویسنده ارسال تاپیک زیاد و با کیفیت در انجمنیه که در اون نویسنده است درسته؟؟؟ خب من نویسنده دانستنی ها هستم ولی تو زیر انجمنها یکم بیشتر فعالیت میکنم یعنی مثلا دو تاپیک تو دانستنی ها و مثلا 3تا تو هوا فضا 4تا هم مثلا حیوانات امروز زدم این باعث نمیشه خدای نکرده به دلیل فعالیت کم برکنار بشم؟؟؟
04-08-2015، 19:45
(04-08-2015، 19:19)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دوست عزیز ؛ وقتی کسی نویسنده ی یه انجمنی میشه نه تنها خوده اون انجمن ، بلکه زیر انجمن هاش هم مطعلق به اون فرد میشه . الان شما نویسنده ی دانستنی ها و تمامی زیر انجمن هاش یعنی فضا و هوا و حیوانات هستی ! پس بهتره هم به زیر انجمن هات و هم به انجمن اصلیت به یک اندازه اهمیت بدی ، ولی اگه تو یکی از اونا بیش تر از بقیه موضوع بزنی باعث برکناریت نمیشه .. ولی مثلا کسی که نویسنده ی فقط انجمن هوا و فضاست ، بخش مخصوصش همون زیر انجمنه هوا فضاست . ولی شما نویسنده ی دانستنی ها هستی و زیر انجمن هاشم مخصوص خودت هستن . البته فک کنم خوده دانستی ها مهم تر باشه ولی در کل نویسنده ی همشون هستی . با اجازه ی دوستان گرامیِ مدیر که من جواب ایشون رو دادم ._. اخه کسی جواب نداده بود :|
سلـآم!
من یه روز نبـودم. نسخه فـآیرفـآکس رو به روز کردم ! الـآن فلـش عـوض شده برآم ! نه میتونم برم تـو اطلـآعات کـآربر و لیست دوستـآن خـودم و بقیه. نه خـودم !! حتی عددآمم انگلیسی شدن ! این فقط وآسه منه یـآ مـآل همه همینه ؟ =| حتی نمیتونم الـآن جمله اولمو ویرآیش کنم !! چیزی برآم بعـد نوشتن پـآک نمیشه !!!
07-08-2015، 21:05
یه سوال دارم که همین امروز پیش اومد:
گذاشتن عکس محدودیت نداره؟
08-08-2015، 12:58
با عرض سلام وخسته نباشید میخواستم سوالی که خیلی ذهنمو مشغول کرده رو بگم :چه جوری میتونم ویدئو بزارم تو ارسال ها یا موضوعام؟
08-08-2015، 16:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2015، 16:34، توسط FARID.SHOMPET.)
(07-08-2015، 20:38)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در پ.خ هم بهت گفتم! این جور موقع ها باید نسخه ی به روز فایر فاکس یا گوگل کروم رو داشته باشید (و اگر دارید پاک کنید و دوباره دانلود و نصب کنید) (07-08-2015، 21:05)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محدودیت داره! منظورم قوانین هست که متاسفانه بیشتریا رعایت نمی کنن. شما سعی کن بیشتر از 10 تا عکس رو به صورت نمایش کامل نذاری. بقیش رو با لینک مستقیم بذار (08-08-2015، 12:58)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود اگه ویدیو رو در آپارات اپلود کنید به راحتی می تونید آدرسشو در تاپیک مورد نظر قرار دهید
08-08-2015، 16:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2015، 17:01، توسط KING ERFAN ╬.)
نشد که ای بابا!!!! | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|