امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد اسفناج با بال دودی...

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سالاد اسفناج با بال دودی... 1



مواد لازم:




  •    بال دودی وکیوم شده: یک بسته
  •    اسفناج: 500 گرم
  •    پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: حدود 10 ورق
  •    رب انار: دو قاشق غذاخوری
  •    سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری
  •    آب: سه قاشق غذاخوری
  •    سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته
  •    روغن زیتون:100 میلی‌لیتر
  •    مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته
  •    ذرت در صورت تمایل: یک قوطی

روش تهیه: 



1. برگ‌های اسفناج را پاک کرده و تمیز می‌شوییم. ورقه‌های پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف می‌کنیم. 



2. چهار تا پنج برگ اسفناج را کنار هم قرار داده یک ورق پنیر روی آن می‌گذاریم و همه اینها را با هم لوله می‌کنیم. 



3. در انتها می‌توانیم برای اینکه لوله‌ها به‌راحتی باز نشوند دورتادور آن را با یک تره یا پیازچه گره بزنیم. بال‌های کبابی را از داخل بسته باز کرده به همراه لوله‌های اسفناج و پنیر آماده شده داخل یک ظرف به شکل زیبا تزئین می‌کنیم. 



4. روی آن را ذرت یا مغز تخمه آفتابگردان به دلخواه ریخته سپس کنار می‌گذاریم و سس را آماده می‌کنیم. 



5. رب انار، آب، سرکه، روغن زیتون و سبزی سالاد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند؛ احتیاج به همزدن زیادی دارد تا سس یکدست و مطلوبی به دست آید سپس سس را روی مواد می‌دهیم و سرو می‌کنیم. 

[img]file:///C:/Users/RGA-315/Documents/Bluetooth%20Folder/IMG_20160605_192107.jpg[/img]
سالاد اسفناج با بال دودی... 1






پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان