سالاد اسفناج با بال دودی... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد اسفناج با بال دودی... (/showthread.php?tid=238560) |
سالاد اسفناج با بال دودی... - ★♕NIGHT STAR♕★ - 27-07-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
روش تهیه: 1. برگهای اسفناج را پاک کرده و تمیز میشوییم. ورقههای پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف میکنیم. 2. چهار تا پنج برگ اسفناج را کنار هم قرار داده یک ورق پنیر روی آن میگذاریم و همه اینها را با هم لوله میکنیم. 3. در انتها میتوانیم برای اینکه لولهها بهراحتی باز نشوند دورتادور آن را با یک تره یا پیازچه گره بزنیم. بالهای کبابی را از داخل بسته باز کرده به همراه لولههای اسفناج و پنیر آماده شده داخل یک ظرف به شکل زیبا تزئین میکنیم. 4. روی آن را ذرت یا مغز تخمه آفتابگردان به دلخواه ریخته سپس کنار میگذاریم و سس را آماده میکنیم. 5. رب انار، آب، سرکه، روغن زیتون و سبزی سالاد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند؛ احتیاج به همزدن زیادی دارد تا سس یکدست و مطلوبی به دست آید سپس سس را روی مواد میدهیم و سرو میکنیم. |