موضوعها: 1,910
سپاس ها 9002
سپاس شده 10781 بار در 2766 ارسال
حالت من: هیچ کدام
23-07-2015، 16:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-07-2015، 16:59، توسط L²evi.)
درسته اگه بچه ای ببینه نمیفهمه یا بزرگترا ولی
این ها پیام ناخود آگاه هستن و روی ذهن آدم تاثیر میذاره
مث برگردان آهنگ، یه چیزایی گفته میشه که گوش آدم نمیتونه مفهومش رو بفهمه ولی رو ناخودآگاه ادم اثر داره
این عکسا هم از طریق بینایی تاثیر میذاره
کسی که میخواد این هارو نادیده بگیره حالا که فهمیده ینی (خیلی معذرت میخوام) محترمانه بگم میخواد خودشو بزنه به جاهلیت
من سعی کردم شما رو با اندکی از این نشانه ها آشنا کنم دیگه قضاوت با خودتونه
اگه خودتون نمیخواید جدی بگیرید با حرفاتون کسی دیگه رو ترغیب نکنید
من حرفامو زدم...
باتشکر از نظراتون
..
[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야
..
موضوعها: 7
سپاس ها 125
سپاس شده 101 بار در 31 ارسال
گفته تاثیر روی ناخوداگاه نگفته کسی باید بفهمه ممنون عالی بود
البته با تشکر از استاد رائفی پور
کلمات روی بیتم چیدم اینو به تو میگم میرم
همه وجودمو واسه بالا بردن پرچم میهن می دم
طالب آتش بسم مشکلی باشه تا تهش هستم
میخونم از ما می دونم حرفام
میمونن فردا تا هشت نسلم
به همین شاهرگ قسم که قدم به قدم پای حرفم هستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس /کریستیانو رونالدو با سیمایی جدید، ریش+ سبیل + موی بلند
موضوعها: 1
سپاس ها 33
سپاس شده 45 بار در 21 ارسال
من از شما بانو یه سوال دارم
شما مطمئنا تاحالا به ابر ها نگاه کردین و اشکالی رو در اون دیدید
این اشکال به اتفاقات هفته ی شما مربوط میشه که ذهن شمارو مشغول کرده
برای مثال یک روز یک کلمه ی خاص می شنوید برای شما جالب هست
خواهید دید چقدر این کلمه استفاده شده هست
خوب جواب منو بدید به نظرتان استاد رافعي پور اون هفته ذهنش به چی مشغول بوده???
موضوعها: 464
سپاس ها 6392
سپاس شده 10446 بار در 2607 ارسال
23-07-2015، 19:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-07-2015، 19:40، توسط saeedrajabzade.)
من درباره ریورس(نهانسازی در برگردان) که درباره آهنگه نه تصویر چند تا سرچ کوچیک کردم چیزایی جالبی پیدا کردم شاید بدردتون بخوره...
ولی درباره نهانسازی در تصویر چیزی پیدا نکردم
اگه کسی مطلب علمی درباره مخفی سازی در تصویر داره دریغ نکنه، لطفا
نهانسازی در برگردان(دیدگاه علمی، پژوهشها و بدبینیها)
مایکل شرمر،[ت ۱۰۹] شکگرای سرشناس ادعا نمود که رخداد پدیدهٔ پل مرده در سال ۱۹۶۶ بههمراه پیام منتسب در پایان آهنگ «من خیلی خستهام»،[ت ۱۵] بواسطهٔ دریافتی نادرست از یک الگو ایجاد شده بود. شرمر مدعیست که آنزمان، مغز انسان با یک توانایی تشخیص الگوی قوی که برای پردازش میزان زیاد سروصدا در محیط پیرامونی لازم بود، استنتاج نموده ولی امروز این قابلیت به تولید مثبت های کاذب میانجامد.
برایان واندل[ت ۱۱۰] استاد عالیرتبه روانشناسی در دانشگاه استنفورد تصریح میکند که توجه و وقع گذاری به پیامهای وارونه، اشتباهی است که از این قابلیت الگوشناسی نشأت گرفته است و اظهار میدارد تئوریهای انگیزش زیرآستانهای همگی «موهوم» و «نامقبول» اند.
جیمز واکر،[ت ۱۱۱] مدیر انجمن پژوهشی مسیحیت واچمن فلوشیپ،[ت ۱۱۲] مدعیست که «شما میتوانید هر سرود روحانی مسیحی را برگزینید و اگر وارونهٔ آنرا مدت مدیدی با سرعتهای مختلف پخش کنید، آنرا به بازگویی هرآنچه میخواهید وادار خواهید ساخت.»
مدیر تبلیغات گروه لد زپلین نیز در تأیید آن گفتار میگوید «هرچه را میخواهید برعکس پخش کنید، و شما بالاخره درآن چیزی مییابید.»
اریک بورگوس[ت ۱۱۳] از وبگاه برگردان صدای talkbackwards.com عنوان میدارد که «از لحاظ علم ریاضی، اگر شما به حد نیاز گوش فرادهید، سرانجام الگویی خواهید یافت.»
مادامیکه جف میلنر[ت ۱۱۴] از وبگاه واروننگاری jeffmilner.com چنین برمیشمرد: «اغلب مردم، وقتی سایت را نشان شان میدهم میگویند قادر به درک شنیداری هیچ چیز نیستند، البته این تا زمانیست که من متن برگردان ترانهها را نشان شان بدهم.»
مهندس صوت ایوان اولکات،[ت ۱۱۵] مدعیست پیامهای برگردان در آفرینههای هنرمندانی چون کوئین و لد زپلین، برگردان آواهایی کاملاً تصادفی هستند که در آنها واجهای سروده یا گفته شده، هنگامیکه وارونهوار شنیده میشوند، آمیزهٔ تازهای از واژهها را میآفرینند.
در سال ۱۹۸۵، روانشناسان دانشگاه لثبریج، جان ووکی[ت ۱۱۶] و جی. دان رید[ت ۱۱۷] پژوهشی را با استفاده از سرود روحانی شماره ۲۳[ت ۱۱۸] از انجیل، آهنگ «دیگری میمیرد»[ت ۹۲] از گروه کوئین و قطعات صوتی دیگری که ویژهٔ این آزمایش ساخته شده بودند، ترتیب دادند. ووکی و رید نتیجهگیری کردند چنانچه نهانسازی در برگردان وجود هم داشته باشد، بر ذهن بیاثر است. شرکت کنندگان در آزمایش، برای بازشناسی عبارات واروننگاشت شده بههنگام پخش عادی دچار اشکال شده و ناتوان از تمیزدهی انواع پیام از یکدیگر (اعم از پیامهای مذهبی، شیطانی یا تجاری) بودند و همچنین رفتارشان نیز به عملکردی نینجامیدکه نتیجهٔ پیام واروننگاشته باشد. ووکی چنین نتیجه گرفت: «ما نتوانستیم هیچ اثری از پیامهای مهندسی شدهٔ برگردانده را روی رفتار شنوندگان بیابیم، چه رفتار آگاهانه و چه ناخودآگاهانه.» نتایج مشابه ووکی و رید پیشتر از سوی د.آوریل[ت ۱۱۹] در سال ۱۹۸۲ کسب شده بود. براساس آزمایشی در سال ۱۹۸۸ توسط تی ای مور[ت ۱۲۰] نیز چنین نتیجهگیری شد: «هیچ گواهی از اینکه شنوندگان آگاهانه یا ناخودآگانه ازسوی درونمایهٔ گفتارهای برگردان شده تحت تأثیر قرار گرفته باشند موجود نمیباشد».
در سال ۱۹۸۷ دیوید جان اوتس،[ت ۱۰۰] جستار شبه علمی را پیش کشید با نام برگردان پیام که در کتابی با همان نام بازنمود یافت. این نظریه پس از نمایش در رسانهها مورد توجه عامه قرار گرفت. در این نظریه باور او بر این است که انسان بههنگام خَلق گفتار، ناخودآگاه پیامهای پنهانی را میآفریند که نمایانگر بینشیاست از اندیشههای درونی او. این بارِکلام در بخشی از وارون عبارات بازگو شده نهفته گردیدهاست و ترکیب این دو کلام (اصل و برگردان) است که ازسوی آگاهی و ناخودآگاه دریافت میشود. اوتس مدعیست که پیام برگردان همواره روراست بوده و حقیقت دیدگاه درونی گوینده را آشکار میسازد. بیشتر زبانشناسان بر دیدگاه مطرح شده وقعی نگذاردند و اغلب دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی نیز بدلیل نبود مبنای نظری برای اینکه پیشگوییهای اوتس حتی ارزش آزمودن داشته باشد، و این واقعیت که خیلی از ادعاهای او ناآزمودنی هستند، از آزمودن تئوری خودداری کرده و آنرا فاقد وجاهت علمی دانستند. به هر روی، در اندک آزمایشهای علمی انجام گرفته نیز این دریافتهها تأیید نشدند.
در سال ۱۹۹۲، طی آزمایشی ثابت شد قرارگیری در معرض پیامهای برگردان شده به دگرگونگی چشمگیری در رفتار نمیانجامد.پروفسور روانشناسی مارک د. آلن[ت ۱۲۱] میگوید «دریافت پیامهای زیرآستانهای از طریق برگردان کاملاً ناممکن بوده و باور انجام پذیری آن بهغایت مضحک است».
The music feels better
موضوعها: 126
سپاس ها 531
سپاس شده 3586 بار در 985 ارسال
سعید رجب زاده احسنت!
درست گفتی
تو اهنگای مایکل جکسون و جاستین بیبر زیاد استفاده میشه...
انرژی کاذب ایجاد میکنه
برا همینه تو ورزش اهنگ میندازن
این کار خیلی خوبه!
البته اگه تخلیه شه با ورزش وگرنه کشنده اس!
موضوعها: 12
سپاس ها 1650
سپاس شده 824 بار در 289 ارسال
واقعا چه دوره و زمونه ای شده ! ممنون که بعضی از حقایق رو برامون روشن کردید . + سپاس