28-04-2015، 18:40
کی از غذاهای محلی کردستان، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
مواد لازم :
1. گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه میپزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند.
2. بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند.
3. کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .
4. در این آش ميتوانيد بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بريزيد
مواد لازم :
- گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم
- برنج: نصف پیمانه
- عدس: يك پیمانه
- کشک پاستوریزه: 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیقتر 3 لیوان)
- زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
- سینه مرغ برای کوفته ریزه
- پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
- نعناع داغ برای تزئین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:1. گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه میپزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند.
2. بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند.
3. کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .
4. در این آش ميتوانيد بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بريزيد