موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 8 ارسال
حالت من: هیچ کدام
ر 2012 هیچ اتفاق بدی برای زمین رخ نخواهد داد. سیاره مان برای بیش از 4 میلیارد سال به خوبی به حیات خود ادامه خواهد داد. دانشمندان مشهوری در سراسر دنیا تایید کرده اند که در 2012 هیچ تهدیدی برای زمین وجود نخواهد داشت.
داستان از اینجا شروع شد که نیبرو (Nibiru) به سمت زمین در حرکت است. نیبیرو یک سیاره فرضی است که توسط سامریانز عنوان شد. این حادثه اساساً برای ماه می 2003 پیش بینی شده بود اما وقتی در آن تاریخ هیچ اتفاقی نیفتاد، روز رستاخیز به دسامبر 2012 تغییر یافت. این دو افسانه با پایان دوره ها در تقویم باستانی مایان (Mayan) مصادف با انقلاب زمستانی (winter solstice) 2012 همزمان شده. از اینرو روز رستاخیز را مصادف با 21 دسامبر 2012 دانستند.
جواب: درست مثل تقویمی که به دیوار آشپزخانه تان آویزان کرده اید و در آن هیچ روزی بعد از 31 دسامیر مشخص نشده، در تقویم مایان نیز هیچ موردی برای روز 21 دسامبر 2012 تعیین نشده. در این تاریخ دوره طولانی مدت مایان پایان می یابد. اما پس از آن _ درست مثل تقویم شما که دوباره در تاریخ 1 ژانویه شروع می شود_ در تقویم مایان نیز دوره طولانی مدت بعدی شروع می شود.دهه بعدی هیچ برخورری اتفاق نخواهد افتاد، زمین در 2012 با هیچ جرم آسمانی برخورد نخواهد کرد، حتی اگر برخوردی هم وجود داشته باشد اثرات آن بر روی زمین بسیار ناچیز خواهد بود. زمین و خورشید در ماه دسامبر تقریباً در مرکز کهکشان راه شیری قرار میگیرند و این پدیده ای است که به طور سالانه اتفاق می افتددان یومانس (Don Yeomans) دانشمند محقق ارشد ناسا می گوید: "ظاهراً علاقه و توجه زیادی نسبت به اجرام آسمانی، موقعیت و مسیر حرکت آنها در پایان سال 2012 وجود دارد. من عاشق یک کتاب خوب یا یک فیلم مثل the next guy هستم، اما اجرام پرنده در فضای خیالی، تلوزیون و فیلم ها پایه علمی ندارند. حتی اخبار جعلی از ناسا نیز در آنها دیده می شود.
سپاس ها 155
سپاس شده 57 بار در 31 ارسال
اول از همه خدا بهتر میدونه که کی دنیا آخر عمرش
دوم قبل از متلاشی زمین باید ظهور حضرت مهدی عج و بعد از آن واقعه قیامت اتفاق بیافته
سوم این فقط تزریق افکار کابالایستهاست(شیطان پرستان)
چهارم اگر واقعیت داره پس چرا این همه برنامه برای مسابقات و غیره ترتیب دادند اگر راست میگن پس هیچ کدوم نباید مطرح بشه و همه باید به مردن فکر کنند پس چرند
به جای این کمی باید مردم به اعتقادات رو بیارن به خدا اعتماد کنند و مطمئن باشن اگر اتفاق بدی بخواهد بیافتد جز خدا کسی یاور انسان نیست
لعنت خدا بر شیطان
موضوعها: 78
سپاس ها 2088
سپاس شده 2565 بار در 707 ارسال
دروغـــــــــــــــــــــــه...
سپاس ها 42
سپاس شده 27 بار در 23 ارسال
na 2012 nist vasate, yekam in var tare .............*:...............ahan haminjast ke donia tamom mishe
موضوعها: 13
سپاس ها 113
سپاس شده 302 بار در 66 ارسال
همش یه مشت چرت و پرته میکن 30 اذرنسل انسان منقرض میشه ولی بعدش داخل روزنامه ها نوشته شد قرار نیست همچین اتفاقی بیفته