13-03-2015، 1:31
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم دسته اول:
- پنیر بلو چیز رنده شده:50 گرم
- آرد سوخاری: 150 گرم
- كره سرد: 50 گرم
- پنیر لبنه: 75 گرم
- پودر سیر: یك قاشق چایخوری
- ادویه مخصوص سالاد: یك قاشق چایخوری
مواد لازم دسته دوم:
- پنیر بلو چیز رنده شده: 200 گرم
- آرد سوخاری یک قاشق غذاخوری
- سس خردل: یك قاشق غذاخوری
- فلفل: به میزان دلخواه
روش تهیه:
1. برای آماده كردن این اردور از قالب منو پورشن استفاده میكنیم؛ به این صورت كه تمامی مواد دسته اول را داخل كاسهای گود ریخته و چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح كار پهن میكنیم و با كاتر مخصوص قالب منو پورشن قالب میزنیم.
2. خمیرهای شكلدار را كف قالبها میگذاریم، تمامی مواد دسته دوم (رویه) را با قاشق مخلوط كرده و روی خمیرها تقسیم میكنیم.
3. بهتر است قطر مواد پنیری روی هر خمیر بیش از هفت میلیمتر نباشد. روی قالب را پوشانده و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم، سپس چیز كیكها را از یخچال خارج كرده و روی آنها را با بلو چیز رنده شده، گوجه و سبزی تزیین میكنیم.
2. خمیرهای شكلدار را كف قالبها میگذاریم، تمامی مواد دسته دوم (رویه) را با قاشق مخلوط كرده و روی خمیرها تقسیم میكنیم.
3. بهتر است قطر مواد پنیری روی هر خمیر بیش از هفت میلیمتر نباشد. روی قالب را پوشانده و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم، سپس چیز كیكها را از یخچال خارج كرده و روی آنها را با بلو چیز رنده شده، گوجه و سبزی تزیین میكنیم.