05-03-2015، 22:56
موس نوتلا
مواد لازم:
خامه فرم گرفته: 300 گرم
شكلات سياه: 200 گرم
پودر كاكائو: 50 گرم
مارگارين: 100 گرم
پودر شكر: 125 گرم
پودر فندق: 100 گرم
نوتلا: 200 گرم
پودر ژلاتين: دو قاشق غذاخوري
آب سرد: یکسوم ليوان
خامه صبحانه: 200 گرم
روش تهيه:
1. ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن را روي حرارت قرار ميدهيم تا تمامي مواد ذوب و يكدست شوند.
2. در مرحله بعد كره و پودر شكر را داخل كاسه همزن آنقدر هم ميزنيم تا كاملا پفكي شوند. پودر كاكائو را اضافه ميكنيم و تا حد يكدست شدن مواد را هم ميزنيم. ژلاتين را روي آب سرد ميپاشيم و روي بخار آب قرار ميدهيم تا كاملا ذوب و يكدست شود.
3. حالا كرم شكلاتي، كرم كرهاي، خامه فرم گرفته، پودر فندق و ژلاتين ذوبشده را داخل كاسهاي بزرگ با هم مخلوط ميكنيم. بهتر است براي اين كار دو دقيقه از همزن برقي استفاده كنيم.
4. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر ميريزيم و 10 ساعت در يخچال قرا ميدهيم. پس از اين مدت آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين ميكنيم.
مواد لازم:
خامه فرم گرفته: 300 گرم
شكلات سياه: 200 گرم
پودر كاكائو: 50 گرم
مارگارين: 100 گرم
پودر شكر: 125 گرم
پودر فندق: 100 گرم
نوتلا: 200 گرم
پودر ژلاتين: دو قاشق غذاخوري
آب سرد: یکسوم ليوان
خامه صبحانه: 200 گرم
روش تهيه:
1. ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن را روي حرارت قرار ميدهيم تا تمامي مواد ذوب و يكدست شوند.
2. در مرحله بعد كره و پودر شكر را داخل كاسه همزن آنقدر هم ميزنيم تا كاملا پفكي شوند. پودر كاكائو را اضافه ميكنيم و تا حد يكدست شدن مواد را هم ميزنيم. ژلاتين را روي آب سرد ميپاشيم و روي بخار آب قرار ميدهيم تا كاملا ذوب و يكدست شود.
3. حالا كرم شكلاتي، كرم كرهاي، خامه فرم گرفته، پودر فندق و ژلاتين ذوبشده را داخل كاسهاي بزرگ با هم مخلوط ميكنيم. بهتر است براي اين كار دو دقيقه از همزن برقي استفاده كنيم.
4. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر ميريزيم و 10 ساعت در يخچال قرا ميدهيم. پس از اين مدت آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين ميكنيم.