26-02-2015، 13:25
(24-02-2015، 23:24)PįŋK ĞįŘł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما مذهبیا برا همه چی ایراد میگیرین!!!
جمع نبند خواهرم
|
الکی مثلا.. از کجا آمد؟ |
||||||||||||||
26-02-2015، 13:25
(24-02-2015، 23:24)PįŋK ĞįŘł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جمع نبند خواهرم
(24-02-2015، 21:15)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولا قضاوت نکن من با گوشی میام لپ تاپ ندارم دوم این که لم نمیدم سوم این که اخطارا رو من میگیرم بن ها رو من میشم ارسالای من و اچ اس بسته میشه دیگه چی؟ والا... (25-02-2015، 23:29)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دارید از چیزی حرف میزنید که وجود خارجی نداره اتفاق هم نیوفتاده هیچکاک گفت ازادی بیان نمونشو نشون دادم بعد شما میگید میخواید چی کارش کنم یعنی من نشون دادم که ازاده شما میگید میخواید تو روغن داغ سرخش کنن... ............ برا اون مسایل مربوط به امریکا و اسراییل هم حرفی ندارم فهم و بصریت میخواد قبلا گفتم به اونا بشه حق غنی سازی کبریتم ازمون میگیرن (24-02-2015، 23:24)PįŋK ĞįŘł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باید یکی همیشه باشه که بفهمه و به همه چیز گیر بده... عموم که اهل این کارا نیستن عموم فقط اطاعت میکنن خاص اونه که بفهمه منظورم از خاص افراد حکومت نیست الان بیاید منو بخورید که خودتو خاص میدونی ما رو عام خاص اونه که بفهمه عام اونه که نفهمه
26-02-2015، 16:34
طرف دانشجوی ستاره دار شده فقط بخاطر دفاع از عقیذه ش از دانشگاه اخراج میشه سر از اوین در میاره بعد شما به اخطاروبن شدنت مینازی ...!
چی اتفاق نیفتاده؟جایگاه یه زندانی 30یاسی از کسی که قتل کرده هم پایینتره..فک کردی اینجا کجاس!تا حالا رفتی تریبون ازاد حرف بزنی بعدش بیان بهت بگن یارو مراقب حرف زدنت باش! اگه آزادی بیان بود که اوضاعمون این نبود...اینا خودشون فهمیدن چه گندایی بالا آوردن خودشونو جمع کردن شماها شدین کاسه داغتر از آَش چرا باید بگیره ؟؟!چراانقد تو توهم توطئه ای شما!امریکا قبل از هر چیز رفاه و اسایش خودشومردمش براش مهمه
26-02-2015، 21:41
این اخرین بحث منه
چون خودم شروعش کردم خودمم تمومش میکنم... مشت نمونه خرواره این جا هم یه جامعه در ابعاد کوچیکه جامعه و پذیری و کنترل اجتماعی هم به شیوه های خودشه.... ............. اولا حرفاتون درباره ازادی بیان دوره جواب قبلیم هست از همون اول تاپیک جواب دادم... فقط تکراره..... ............ امریکا افرین امریکا منافع خودش و ملتش واسه ش مهمه به هر قیمتی!
27-02-2015، 10:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-02-2015، 10:28، توسط saeedrajabzade.)
نقل قول: اولا :183: یعنی فقط داری نک دماغتو میبینی =))) فک میکنی برا چی اخطار میگیری؟؟؟ بخاطر بحثای س/ی/ا/ 30 فک میکنی چرا این بحثا تو فروم ممنوعه؟؟؟ها؟؟ تاحالا اصلا به ذهنت رسیده؟؟؟ این بحثا و کلمات و مطالبی که توش ارائه میدیم ممکنه باعث هیتلر شدن سایت شه برا همینم این بحثا اینجا ممنوعه!!! اره داداش یکم دیدتو وسعت بده منم تذکر اخطار گرفتم همچنین هیچکاکو لوسیفر و... فکر نکن فقط این بحثا برا شما ممنوعه نه اتفاقا به ماها خیلی بیشتر سخت میگیرن چون حرفایی که ما میزنیم خطرناک تره...(از نظر هیتلرینگ) صابرم خودش چند بار بهم گفت بحث نکنم حقم داره بنده خدا هیتلر شدن همچین انجمنی = نابودی... اگه هیتلر شه کی پاسخگوئه؟؟؟ قبل اینکه پست بزاری و جواب بدی یکم رو حرفایی که میزنی فکر کن دادا حتی اخطار گرفتن شمام برمیگرده به محدودیتای شدیدی که برای این نوع بحثا ایجاد کرده... در آخر نقل قول: خاص اونه که بفهمه
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
الکی مثلا بعضیها منظر امام زمانن | |||||
الکی مثلا من بابا دارم… | |||||
"الکی خوش ها " بخوانند !! |