01-09-2012، 21:28
(01-09-2012، 21:20)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می دونم خوندم ولی از کجا معلوم که هیتلر نقش ازی نمی کرده؟؟؟؟ از یه سیاستمدار همه چیز ر میاد . قبول نداری؟؟؟ یه سیاستمدار می تونه خیلی روباه باشه.
حرف من چرت نیست حرف شما ها چرت هست که یه چیزی واسه گنده کردن هیتلر می پرونید.
به جای گنده کردن هیتلر و پرستیدنش برید اعتراض کنید به وضع نا مناسب مکان های تاریخی ایران که دارن از بین میرن و یا برید یکمی در مورد تاریخ ارزش مند خودمون مطالعه کنید. هیتلر را به ما چه سود ده؟ هیچ سودی از هیتلر ه ما نمیرسه.
فرید جان از شما نتظار نمیره اینجوری صحبت کنید.حداقل از ادمی که چند سال از عمرشو صرف مطالعه در تاریخ و سیاست کرده انتظار میره به درک روشنی از حقیقت رسیده باشه.
من همیشه گفتم ناسیونال سوسیالیسم تنها راه نجات ملت هاست.
حالا این قضیه که هیتلر در اخر تو جنگ شکست خورد یک قضیه جدا هستش.همیشه افراد و حکومتهایی که به قدرت میرسن دشمنان برای نابودی اونها دندون تیز میکنن چون نمیتونن عظمت و شکوه اونها رو تحمل کنن.مگه ناپلئون در آخر شکست نخورد؟
هیتلر تونست آلمان برشکسته رو در عرض شش سال به قدرتمنترین کشور دنیا تبدیل کنه.
هیتلر هدف خودش رو زنده کردن حس ناسیونالیستی مردم و بها دادن به ارزشهای ملی و مبارزه با جهانخواران صهیون قرار داده بود.
درد ما هم الان همینه.اگر سیستم حکومتی ما هم فقط 5 درصد ناسونالیستی آلمان نازیسم رو داشت آثار ملی و باستانیمون اینجوری تخریب نمیشد