08-02-2015، 16:04
مواد مورد نیاز برای استفاده شش نفر:
گوشت گوساله 500 گرم
زرشک 50 گرم
خلال بادام 100 گرم
پیازمتوسط یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخکردن دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی چهار عدد
دستور تهیه:
پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت میدهیم. در همین حالت رب را هم اضافه میکنیم سپس گوشت را قیمهای خورد کرده به مواد اضافه و همه مواد را کمی تفت میدهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم میکنیم و میگذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد.
سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش میاندازیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت میدهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه میداریم.خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ میشود.