روش تهیه خورش قیمه با خلال و زرشک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش تهیه خورش قیمه با خلال و زرشک (/showthread.php?tid=210050) |
روش تهیه خورش قیمه با خلال و زرشک - spent † - 08-02-2015 مواد مورد نیاز برای استفاده شش نفر: گوشت گوساله 500 گرم زرشک 50 گرم خلال بادام 100 گرم پیازمتوسط یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخکردن دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری زعفران نصف قاشق چایخوری لیمو عمانی چهار عدد دستور تهیه: پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت میدهیم. در همین حالت رب را هم اضافه میکنیم سپس گوشت را قیمهای خورد کرده به مواد اضافه و همه مواد را کمی تفت میدهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم میکنیم و میگذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش میاندازیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت میدهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه میداریم.خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ میشود. |