13-01-2012، 0:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-01-2012، 0:40، توسط در جستجوی حقیقت.)
مخصوصا اون اقای اذربایجان. که از این واژه هم برای نامه کاربریش استفاده کرده ولی باز هم میګه این واژه مجهول چی هست!
[/quote]
شما كلا دوهزاري تون رو فكر كنم گم كرديد
منظور جناب آذربايجان اين نيست كه واژه آذري مجهوله
منظورش اينه كه از واژه "آذري" بصورت مجهول استفاده نكن و هي به اشخاصي كه توي ايران زندگي مي كنند و تركي حرف مي زنند نگو آذري همون ترك بگي بهتره
من كه نگفتم آذري ها تافته جدا بافته اي هستند كه به طور كلي جدا از ديگر قوميت هاي ساكن در ايران هستند
اين شما هستي كه داري تلاش مي كني آذري را از ديگر ملل ترك جدا كني
خود شما نمي گفتي كه آذري ها با ترك هاي تركيه فرق دارند و اصلا ارتباطي با آنان ندارند؟
صبر كن اين بحث تموم شه روي اون بحث هم ميريم
نقل قول: چه ربطي دارن اين دوتا به هم؟خیلی ربط دارن!
نقل قول: چه ربطي دارن اين دوتا به هم؟شما همش میګی من ترکم ، ترکم و میګی اذربایجانی ها نسبتی با هیچ قومی ندارن جز ترک.
[/quote]
شما كلا دوهزاري تون رو فكر كنم گم كرديد
منظور جناب آذربايجان اين نيست كه واژه آذري مجهوله
منظورش اينه كه از واژه "آذري" بصورت مجهول استفاده نكن و هي به اشخاصي كه توي ايران زندگي مي كنند و تركي حرف مي زنند نگو آذري همون ترك بگي بهتره
من كه نگفتم آذري ها تافته جدا بافته اي هستند كه به طور كلي جدا از ديگر قوميت هاي ساكن در ايران هستند
اين شما هستي كه داري تلاش مي كني آذري را از ديگر ملل ترك جدا كني
خود شما نمي گفتي كه آذري ها با ترك هاي تركيه فرق دارند و اصلا ارتباطي با آنان ندارند؟
(13-01-2012، 0:38)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من تعجب میکنم که در جستجوی حقیقت که یک پان ترکه ادعای نازیست بودن رو هم میکنه.
واقعا ناراحت شدم فکر میکردم در جستجوی حقیقت هم یک نازیست واقعی هست
صبر كن اين بحث تموم شه روي اون بحث هم ميريم