امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!!

بمیریمم شبیه حضرت فاطمه نمیشیم همین که روزی حلال زندگی اروم داریم بسه
من حجاب نداشته باشم تو عذاب نمیکشی والا زمان شاه که حجاب نبود خدا شاهده دخترا سربزیر ترو ساده تر بودن الان همین شال شبرنگا برا چی میزارن برا جلب توجه
چرا اینقد حجاب زوره که واسش چهره ی دخترا رو با وحشیگری اسید می پاشن مگه تا الان که بی حجاب بودن روشون اسید پاشیده خدا
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! 17

سپاس شده توسط girls life♥
آگهی
برا خودشون میبرن و میدوزن
امان از تهمت
شما اگه کار مذهبی ها نبود روز قیامت جواب این تهمت ها رو میدی؟
شاید نشه مثل حضرت فاطمه و حضرت علی شد
ولی میشه علیوار شد.....
علی وار بودن یعنی سعی کنی مثل اونا باشی
چرا اگه نداشته باشید خدا خر منو میچسبه میگه تو هم تو همون جامعه زندگی میکردی....
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بود یکی نبود جز منو خدا تو قیامت هیچکس نبود
به هیچکسم مربوط نبود حجابم قرانم روانم
یکی بود یکی نبود یه قیامت بود یه خدا بود یه من
به کسی مربوط نبود حساب کارم فففقط با خدا بود جز اون اونجا کسی سرزنش کارم نبود یکی بود یکی نبود خدا خیلی بخشنده بود مخالف حجاب بودم اما دستی بر سرم کشیدو گفت به حسابه من برو بهشت
یکی بود یکی نبود به کسی هم مربوط نبود نه!قضیه سو استفاده از خدا نبود چون بازم به کسی مربوط نبود جای کسی اونجا برام خالی نبود
رفتی اون دنیا به خدا بگو!
والا!
طرف بی حجابه مثل شما!
خودشو برا کی خوشگل میکنه؟
شیعیان امامم لذت ببرن

سپاس شده توسط MAMAD*ALONE
اینو باید گوش زد دختری از جنس یخ کنیم

بعد میگه من جام تو بهشتهDodgy
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
برای اونایی که به حجاب اعتقادی ندارن متاسفم 
من که همه جوره عاشقم 
SleepyAngel

(31-10-2014، 19:03)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حجاب نداشته باشم تو عذاب نمیکشی والا زمان شاه که حجاب نبود خدا شاهده دخترا سربزیر ترو ساده تر بودن الان همین شال شبرنگا برا چی میزارن برا جلب توجه
چرا اینقد حجاب زوره که واسش چهره ی دخترا رو با وحشیگری اسید می پاشن مگه تا الان که بی حجاب بودن روشون اسید پاشیده خدا
الا ن من چی بگم واقعا برات تاسف می خورم اسید پاشی کار یه عده ادم دیوونس ربطی به دین و حجاب نداره که اخه بعدشم شما دیگه داری زیادی به خداوند توهین می کنی جواب اون بی حجابارو تو قیامت خدا می ده Sleepyشما می خوای بی حجاب باشی گناهش گردن خودت دیگه گناهتو با این بهانه های الکی پنان نکن تو قیامت هم خودت جواب خدا رو بده با این افکاررت
 سپاس شده توسط [χσℓσνєѕтєя]
(31-10-2014، 19:44)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که همه جوره عاشقم 
SleepyAngel

(31-10-2014، 19:03)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الا ن من چی بگم واقعا برات تاسف می خورم اسید پاشی کار یه عده ادم دیوونس ربطی به دین و حجاب نداره که اخه بعدشم شما دیگه داری زیادی به خداوند توهین می کنی جواب اون بی حجابارو تو قیامت خدا می ده Sleepyشما می خوای بی حجاب باشی گناهش گردن خودت دیگه گناهتو با این بهانه های الکی پنان نکن تو قیامت هم خودت جواب خدا رو بده با این افکاررت

موافقم
لایک

(31-10-2014، 19:44)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که همه جوره عاشقم 
SleepyAngel

موافقم
لایک
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
(24-10-2014، 18:33)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 3:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 10:48)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 20:07)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم اصن من امل
ولی من بی حجابیو دوست دارم
فک نکنم این یه چیز عمومی باشه
حجاب یه چیزه شخصیه که من دوست ندارم رعایت کنم
چه من سر کنم چه نکنم چی عاید بقیه میشه جز
تیکه انداختن پسرا
اره تیکه میندازن موشکلیه؟؟؟
منکه راضیم :cool:

بله.....
همه جوره دیده بودم این جوریشو ندیده بودم
خوش به حال شوهر ایندت!!!

سربازه خدا والله ما تو ایران زندگی میکنیم.85 ملیون جمعیت.70-80تا مذهب و روش تفکر.واز 20-30 نژاد تشکیل شدیم.یکی مثله شما چادر دوست داره.یکی مثله این خانوم دوست داره بی حجاب باشه.یکی هم مثله من ازادی کامل رو دوست داره.دیگه این ربطی به منو تو نداره عزیزه من.

تو اسلام به من چه و به تو چه معنی نداره
جامعه اکثریت شیعه است
ببینم شما تو امریکا میتونی از نقاب استفا ه کنی برای زنا؟
یا حجاب داشته باشی تو مدرسه ها؟
هر جامعه ای هنجار های خودشو داره
بی ناموسی جاش تو ایران نیست
اونی که دوست داره ناموس مردم رو خشگل ببینه
بذاره خواهر خودش خوشگل بگرده
چون ازادیه
خارجی ها چیزی به اسم غیرت ندارن
ولی ما دایم
شما رو نمیدونم

(24-10-2014، 10:39)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجآب بَد نیس/:

بـِ شرط اینکـِ زورکی نبآشه|:

کـِ متاسفآنه هس+

کآریم نمیشه کرد):

لا اکراه فی الدین
با یه شال و مانتو کوتاه هم سر و ته قضیه هم میاد

(24-10-2014، 8:49)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دین اسلام حتی نگفته موهاتون رو ببوشونین. اگه شما ایه ای رو  که صریح گفته موهاتون رو ببوشونین به من هم بگین DodgyDodgy

(24-10-2014، 4:14)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 3:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 10:48)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله.....
همه جوره دیده بودم این جوریشو ندیده بودم
خوش به حال شوهر ایندت!!!

سربازه خدا والله ما تو ایران زندگی میکنیم.85 ملیون جمعیت.70-80تا مذهب و روش تفکر.واز 20-30 نژاد تشکیل شدیم.یکی مثله شما چادر دوست داره.یکی مثله این خانوم دوست داره بی حجاب باشه.یکی هم مثله من ازادی کامل رو دوست داره.دیگه این ربطی به منو تو نداره عزیزه من.
امر به معروف ونهی ازمنکر واجبه 
حجابم یه چیز یه که همه باید رعایت کنن هیچ ربطی به دوست داشتن یا نداشتن طرف نداره
یکم خدا ترس باشین 
دارین با کی درمیوفتین با خدا؟؟
یعنی واقعا نمی فهمین که دنیای دیگه ای هم وجود داره
موقع پیامبر سطح فکر مردم پایین بود دین ها متفاوت بود ولی الان که همه مسلمونیم 
اگه هنوز قانع نشدی 
واقعا برات متاسفم
عزیزم شما که امر به معروف میکنی خودت چجوری هستی حضرت محمد امر به معروف میکرد چجوری بود امر به معروف چه شرایتی داره و اگه ما با خدا در بیفتیم به تو چه خدا خودش بلده چکار کنه

جوابتو همراه با ایه و حدیث تو پ خ دادم

خودتم داری میگی
"لا" اکراه فی الدین
لا وقتی تویه جمله بیاد جمله منفی میشه
معنیش میشه کار دین اجبارنیس!
و حجاب چیز شخصیه
هرکی عقایدی داره
خود خدا دوس نداره بنده هاشو وادار کنه که یه کاری انجام بدهSleepy
اینجوری باشه مسیحیا بی حجابن
روزه نمیگیرن
نمازنمیخونن
چطور میرن بهشت؟

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
اولا امر ب معروف و نهی از منکر جز فروع دینه. ک میشن:
1.نماز 2.روزه 3.خمس 4.حج 5.جهاد 6.زکات 7.تولی(دوست داشتن دوستان خدا(ائمه) و دوستان دوستان خدا!) 8.تبری(دشمنی با دشمنان خدا و دوستان خدا) 9.امر ب معروف 10.نهی از منکر
پس امر ب معروف و نهی از منکر واجبه.اینکه هرکس تو قبر خودش میخابه،چیز دیگس.
بعدشم شما خانوما مخصوصا دختری از جنس یخ با شمام، دوس داشتن ب عمله.خدا گفته نماز بخونید.خدا گفته باحجاب باشین.چرا خودتونو میزنین ب اون راه؟
اون دنیا میخای ب خدا بگی خدا جون من حرفتو گوش نکردم ولی خیلی دوست دارم؟
خود شما تو این دنیا یکی هی بتون بگه دوست دارم و عاشقتم ولی حرفتو ک گوش نده هیچ خلافشم عمل کنه،باور میکنین؟؟؟ ن انصافا منطقی باشین خو.خدا رحیم هس.اما از عذاب الیمشم گفته.بعد ب نظر شما کسی ک عمل میکند با اونکه عمل نمیکنه یکیه؟
ب حرفام فک کنید توروخدا.ما ن با شما دشمنی داریم ن میخایم سختی بکشین. میتونستم مث خیلیا بگم "دور از جون شما گور پدرش. ب من چ ک بی حجابه.بشینم برا کنکور سال بعدم بخونم." اما نمیتونم ببینم اوضاعو بعدشم خفه خون بگیرم.آبجی اسیدپاشیا رو نچسبونید ب کسی.چشم بصیرت ک نداریم ما.
من حرفامو زدم.طولانی شد.شرمنده.اگه دوس داشتین بیشتر بحرفیم پ خ بدین. حال اخطارو ندارم.ممنون.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(31-10-2014، 17:34)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عذاب اقوام هم مثل مسواکه؟
یا تر و خشک میسوزه؟

امریکا حجاب رو ممنوع کرده در مدارس

شما فکرکن بر سره اون کسایی که به این چیزا اعتقاد ندارن بلا نازل میشه.همونجور که زلزله اومد و گفتن ناراحتی و خشم امام زمان از مردمه.
خیر اصلا هم اینجوری نیست.هیچ خبرگذاری ای هم این رو ننوشته.حداقل در دوساله اخیر.فامیله من هم تو تگزاس امریکا بچش رو با حجاب میفرسته تو مدرسه.هیچ مشکلیم ندارن.

(31-10-2014، 17:41)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دارین تو کشور ایران زندگی میکنید هر کشوریم قوانین خاص خودش رو داره پس باید رعایت شه اگه دوس دارین لخت بگردین بفرمایید لس آنجلس...
در ضمن اگه چادر سر نمیکنید اشکال نداره ولی لااقل اون شال رو بدی جلو راه دوری نمیره و این چادر از هرجنسی که باشه حرمت داره یادگار حضرت زهراست...
شهید مطهری: کسی که زیبایی اندیشه دارد زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد .

خیر نخواستیم لخت بگیردیم.حرف اینه که به پوشش کسی کاری نداشته باشیم.حال میکنیم هم اون یک ذره شال رو ندیم جلوتر.

(31-10-2014، 17:55)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا میفهمن حضرت فاطمه کیه که حرمتشونو نگه دارن
اینا کل زورشون ب ا ازاد سازی حجاب برا اینه که شهوت رانی کنن
و گرنه به ناموس خودشون برسه ازاد بودن اخه
به زنشون میرسه خیانت اخه

خیر شما هرگونه ازاد سازی رو ربط میدین به اینجور چیزا.پدربزرگم تعریف میکرد زمانی که ما از سربازی مرخص میشدیم دخترا میومدن مارو کول میکردن و وقتی که دستمون میخورد به برامدگی بدنشون میگفتیم اینا چیه.اینا غددن؟چرا همه ی این دخترا غدده دارن؟با وجوده این که ازادی در اون موقع فراوون بوده.به خاطره فرهنگ سازی درستی که اون زمان صورت گرفت
 سپاس شده توسط Hitchcock ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star آیت‌الله یزدی: مخالف شادی مردم نیستیم/ د‌ر برخی کنسرت‌ها رقاصی را رواج می‌دهند‌
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان
  کار به اون جا رسیده که انتظار ما رو هم مسخره میکنن+یه جمله از حجاب برا با لیاقتاش!!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان