موضوعها: 101
سپاس ها 1414
سپاس شده 2296 بار در 566 ارسال
حالت من: هیچ کدام
بمیریمم شبیه حضرت فاطمه نمیشیم همین که روزی حلال زندگی اروم داریم بسه
من حجاب نداشته باشم تو عذاب نمیکشی والا زمان شاه که حجاب نبود خدا شاهده دخترا سربزیر ترو ساده تر بودن الان همین شال شبرنگا برا چی میزارن برا جلب توجه
چرا اینقد حجاب زوره که واسش چهره ی دخترا رو با وحشیگری اسید می پاشن مگه تا الان که بی حجاب بودن روشون اسید پاشیده خدا
موضوعها: 126
سپاس ها 531
سپاس شده 3583 بار در 985 ارسال
برا خودشون میبرن و میدوزن
امان از تهمت
شما اگه کار مذهبی ها نبود روز قیامت جواب این تهمت ها رو میدی؟
شاید نشه مثل حضرت فاطمه و حضرت علی شد
ولی میشه علیوار شد.....
علی وار بودن یعنی سعی کنی مثل اونا باشی
چرا اگه نداشته باشید خدا خر منو میچسبه میگه تو هم تو همون جامعه زندگی میکردی....
موضوعها: 5
سپاس ها 10
سپاس شده 117 بار در 9 ارسال
یکی بود یکی نبود جز منو خدا تو قیامت هیچکس نبود
به هیچکسم مربوط نبود حجابم قرانم روانم
یکی بود یکی نبود یه قیامت بود یه خدا بود یه من
به کسی مربوط نبود حساب کارم فففقط با خدا بود جز اون اونجا کسی سرزنش کارم نبود یکی بود یکی نبود خدا خیلی بخشنده بود مخالف حجاب بودم اما دستی بر سرم کشیدو گفت به حسابه من برو بهشت
یکی بود یکی نبود به کسی هم مربوط نبود نه!قضیه سو استفاده از خدا نبود چون بازم به کسی مربوط نبود جای کسی اونجا برام خالی نبود
موضوعها: 126
سپاس ها 531
سپاس شده 3583 بار در 985 ارسال
رفتی اون دنیا به خدا بگو!
والا!
طرف بی حجابه مثل شما!
خودشو برا کی خوشگل میکنه؟
موضوعها: 32
سپاس ها 2798
سپاس شده 1065 بار در 408 ارسال
31-10-2014، 21:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-10-2014، 21:36، توسط ALI REZA J.)
اولا امر ب معروف و نهی از منکر جز فروع دینه. ک میشن:
1.نماز 2.روزه 3.خمس 4.حج 5.جهاد 6.زکات 7.تولی(دوست داشتن دوستان خدا(ائمه) و دوستان دوستان خدا!) 8.تبری(دشمنی با دشمنان خدا و دوستان خدا) 9.امر ب معروف 10.نهی از منکر
پس امر ب معروف و نهی از منکر واجبه.اینکه هرکس تو قبر خودش میخابه،چیز دیگس.
بعدشم شما خانوما مخصوصا دختری از جنس یخ با شمام، دوس داشتن ب عمله.خدا گفته نماز بخونید.خدا گفته باحجاب باشین.چرا خودتونو میزنین ب اون راه؟
اون دنیا میخای ب خدا بگی خدا جون من حرفتو گوش نکردم ولی خیلی دوست دارم؟
خود شما تو این دنیا یکی هی بتون بگه دوست دارم و عاشقتم ولی حرفتو ک گوش نده هیچ خلافشم عمل کنه،باور میکنین؟؟؟ ن انصافا منطقی باشین خو.خدا رحیم هس.اما از عذاب الیمشم گفته.بعد ب نظر شما کسی ک عمل میکند با اونکه عمل نمیکنه یکیه؟
ب حرفام فک کنید توروخدا.ما ن با شما دشمنی داریم ن میخایم سختی بکشین. میتونستم مث خیلیا بگم "دور از جون شما گور پدرش. ب من چ ک بی حجابه.بشینم برا کنکور سال بعدم بخونم." اما نمیتونم ببینم اوضاعو بعدشم خفه خون بگیرم.آبجی اسیدپاشیا رو نچسبونید ب کسی.چشم بصیرت ک نداریم ما.
من حرفامو زدم.طولانی شد.شرمنده.اگه دوس داشتین بیشتر بحرفیم پ خ بدین. حال اخطارو ندارم.ممنون.
آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8