امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه كــرم پاتسير

#1
طرز تهیه كــرم پاتسير 1

مواد اولیه :

آرد ........ يك قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
تخم*مرغ .......... يك عدد
آرد ذرت ............. يك قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
كره........... 30 گرم يا دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري خامه
شكر ........... 20 گرم
وانيل............ 1/4 قاشق چايخوري
شير............ يك پيمانه
پودر قند.............. دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري

طرز تهيه:

در ظرف تفلون آرد و آرد ذرت را در شير سرد با قاشق چوبي حل كنيد. روي شعله كم گذاشته تا مثل فرني سفت شود.
تخم*مرغ و شكر را هم زده و به مواد در حال جوش اضافه كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا خودش را بگيرد و پخته شود.
در آخر وانيل را اضافه كرده از روي گاز برداريد خامه و پودرقند را هم زده و به مواد خنك شده اضافه كرده و خوب هم بزنيد.

مي*توان اين كرم را سه روز در يخچال نگهداري كرد.
براي جلوگيري از خشك شدن كرم*هاي تخم*مرغي يك مقدار شكر روي آن ريخته و يك پارچه نمناكي روي آن بگذاريد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه كــرم پاتسير 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ❤ஜelenaaஜ❤
آگهی
#2
می30 اجی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
߷ツ߷

طرز تهیه كــرم پاتسير 1
طرز تهیه كــرم پاتسير 1
پاسخ
 سپاس شده توسط NeginNg


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان