انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه كــرم پاتسير - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه كــرم پاتسير (/showthread.php?tid=188486)



طرز تهیه كــرم پاتسير - NeginNg - 29-10-2014

طرز تهیه كــرم پاتسير 1

مواد اولیه :

آرد ........ يك قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
تخم*مرغ .......... يك عدد
آرد ذرت ............. يك قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
كره........... 30 گرم يا دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري خامه
شكر ........... 20 گرم
وانيل............ 1/4 قاشق چايخوري
شير............ يك پيمانه
پودر قند.............. دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري

طرز تهيه:

در ظرف تفلون آرد و آرد ذرت را در شير سرد با قاشق چوبي حل كنيد. روي شعله كم گذاشته تا مثل فرني سفت شود.
تخم*مرغ و شكر را هم زده و به مواد در حال جوش اضافه كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا خودش را بگيرد و پخته شود.
در آخر وانيل را اضافه كرده از روي گاز برداريد خامه و پودرقند را هم زده و به مواد خنك شده اضافه كرده و خوب هم بزنيد.

مي*توان اين كرم را سه روز در يخچال نگهداري كرد.
براي جلوگيري از خشك شدن كرم*هاي تخم*مرغي يك مقدار شكر روي آن ريخته و يك پارچه نمناكي روي آن بگذاريد.


RE: طرز تهیه كــرم پاتسير - ❤ஜelenaaஜ❤ - 29-10-2014

می30 اجی