29-10-2014، 21:58
مواد لازم :
نسکافه=یک قاشق مرباخوری سرپر
شکر= 80 گرم
شیر = نصف لیوان
وانیل= نصف قاشق چایخوری
آب= نصف استکان
پودر ژلاتین= دو قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ= یک عدد
طرز تهیه :
شیر و شکر و نسکافه را با هم در ظرف گودی مخلوط می کنیم تا شکر در شیر حل شود. ظرف را بدون در به مدت 4 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم سپس ژلاتین را با آب مخلوط کرده و مدت 20 ثانیه قدرت100% در مایکروویو می گذاریم تا کاملاً ژلاتین در آب حل شود زرده تخم مرغ را با یک چنگال زده و به آرامی به مایه شیر اضافه می کنیم و مجدداً ظرف را به مدت 2 دقیقه قدرت 40% بدون درپوش در مایکروویو می گذاریم تا خامی زرده گرفته شود سپس ظرف را بیرون آورده و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و مایه را در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کرم بسته شود.