16-08-2014، 8:36
کاپکیک شکلاتی
• تعداد: 24 عدد کاپکیک
• زمان آماده سازی: 35 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه در 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• خمیر کیک شکلاتی
• 1 ¼ پیمانه خامه قنادی یا خامه ترش
• 3 عدد تخم مرغ
• 1/3 پیمانه روغن سرخ کردنی
• دو قاشق غذاخوری دانه نسکافه
• نصف یا یک قاشق چایخوری پودر فلفل تند
• 330 گرم شکلات نیمه تلخ
• دو قاشق چایخوری آرد کامل
• خامه سفید روی کیک*
• 57 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
• ¼ پیمانه خامه قنادی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. 24 قالب مافین 6.5 سانتی متری آماده کنید و داخل آنها کاغذهای مخصوص مافین قرار دهید و کنار بگذارید. در یک کاسه، خمیر کیک شکلاتی را با خامه ترش، تخم مرغ ها، روغن، دانه های نسکافه و فلفل تند با هم مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی با سرعت پایین بزنید تا یکدست شود. دو دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.
2. در یک کاسه دیگر، خرده های شکلات و آرد را با هم مخلوط کنید. مواد بالا را به آنها اضافه کنید. مواد آماده شده را با قاشق داخل قالب های مافین بریزید. به مدت 18 تا 22 دقیقه داخل فر بپزید. حدود 5 دقیقه اجازه دهید خنک شود و سپس خامه رویی سفید را به آن اضافه کنید.
3. برای مایع شکلاتی روی آن، شکلات های خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید. در یک قابلمه، خامه را بریزید تا بجوشد. شکلات را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایع شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بالای کیسه را گره بزنید. یک گوشه کوچک آن را سوراخ و آرام روی کاپکیکها را تزئین کنید.
4. برای تهیه خامه سفید روی کیک باید 230 گرم پنیر خامه ای، نصف پیمانه کره، نصف قاشق چایخوری وانیل و 2.5 پیمانه پودر شکر داشته باشید. ابتدا، به مدت 30 دقیقه اجازه دهید پنیر و کره در دمای محیط آب شوند. سپس آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط یا زیاد به مدت 30 ثانیه هم بزنید. وانیل را اضافه کنید و به تدریج پودر شکر را اضافه کنید تا حسابی پف کند.
• تعداد: 24 عدد کاپکیک
• زمان آماده سازی: 35 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه در 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• خمیر کیک شکلاتی
• 1 ¼ پیمانه خامه قنادی یا خامه ترش
• 3 عدد تخم مرغ
• 1/3 پیمانه روغن سرخ کردنی
• دو قاشق غذاخوری دانه نسکافه
• نصف یا یک قاشق چایخوری پودر فلفل تند
• 330 گرم شکلات نیمه تلخ
• دو قاشق چایخوری آرد کامل
• خامه سفید روی کیک*
• 57 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
• ¼ پیمانه خامه قنادی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. 24 قالب مافین 6.5 سانتی متری آماده کنید و داخل آنها کاغذهای مخصوص مافین قرار دهید و کنار بگذارید. در یک کاسه، خمیر کیک شکلاتی را با خامه ترش، تخم مرغ ها، روغن، دانه های نسکافه و فلفل تند با هم مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی با سرعت پایین بزنید تا یکدست شود. دو دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.
2. در یک کاسه دیگر، خرده های شکلات و آرد را با هم مخلوط کنید. مواد بالا را به آنها اضافه کنید. مواد آماده شده را با قاشق داخل قالب های مافین بریزید. به مدت 18 تا 22 دقیقه داخل فر بپزید. حدود 5 دقیقه اجازه دهید خنک شود و سپس خامه رویی سفید را به آن اضافه کنید.
3. برای مایع شکلاتی روی آن، شکلات های خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید. در یک قابلمه، خامه را بریزید تا بجوشد. شکلات را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایع شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بالای کیسه را گره بزنید. یک گوشه کوچک آن را سوراخ و آرام روی کاپکیکها را تزئین کنید.
4. برای تهیه خامه سفید روی کیک باید 230 گرم پنیر خامه ای، نصف پیمانه کره، نصف قاشق چایخوری وانیل و 2.5 پیمانه پودر شکر داشته باشید. ابتدا، به مدت 30 دقیقه اجازه دهید پنیر و کره در دمای محیط آب شوند. سپس آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط یا زیاد به مدت 30 ثانیه هم بزنید. وانیل را اضافه کنید و به تدریج پودر شکر را اضافه کنید تا حسابی پف کند.