امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ونگر: اوزيل صداي شکستن پايش را شنيد

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال مدعي شد که اوزيل در جريان ديدار تيمش مقابل چلسي، صداي شکست استخوان زانويش را شنيده ولي به بازي کردن ادامه داده است.

ونگر: اوزيل صداي شکستن پايش را شنيد 1

به گزارش"ورزش سه"، هافبک 25 ساله 90 دقیقه مقابل چلسی بازی کرد ولی در اردوی تیم ملی آلمان، پس از تست‌های پزشکی مشخص شد که او دچار شکستگی استخوان شده و 3 ماه از میادین به دور خواهد بود. ونگر گفت که از اعلام مدت مصدومیت او متعجب شده و قبول این موضوع برایش سخت بوده است.

او گفت:" او پیش از نیمه ی اول کمی مشکل داشت. در زانویش کمی دارد داشت و احساس شکستگی می‌کرد. به پزشک تیم گفتم که مراقبش باشد و او هم گفت که چیزی نشده است. وقتی 1-0 عقب هستید، می‌خواهید بازیکنان هجومی را در زمین نگه دارید.خیلی تعجب کردم. او با هیچکس برخوردی نداشت.فقط پس از اینکه با بیرون پایش یک پاس داده بود، دچار مصدومیت شده بود. قبول اینکه چنین اتفاقی بدون برخورد و تنها با یک پاس رخ داده برای من بسیار سخت است."

مصدومیت اوزیل، دهمین مصدومیت برای آرسنال در این مدت بود و ونگر در این رابطه گفت:" به تقدیر اعتقادی ندارم ولی این بار فکر می‌کنم که واقعا از این دسته اتفاقات است. نمی‌توان گفت که آماده سازی ما باعث مصدومیت می‌شود. مصدومیت‌های سنگینی که برای تیم پیش می‌آید، همگی اتفاقی هستند."
ونگر: اوزيل صداي شکستن پايش را شنيد 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دی بروین به دنبال شکستن رکورد آنری
  کیلور ناواس از فن در سار گذشت و در آستانه شکستن رکورد ینس لمن است
  اعتراض کلوپ و خنده های ونگر (عکس)
  شادی عجیب کلوپ و حسرت ونگر(عکس)
  تخمه شکستن بازیکن سابق پرسپولیس روی نیمکت!
  ونگر: مورینیو باید با فشارهای چلسی کنار بیاید
  درخواست جالب هواداران آرسنال از ونگر(عکس)
  ونگر: می‌دانم یک روز باید بازنشسته شوم اما هنوز وقتش نیست
  ونگر: قصد بازنشسته شدن مثل فرگی را ندارم
  جرارد: در مربی‌گری،مثل‌ونگر و فرگی‌خواهم‌ شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان