امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

(04-10-2014، 21:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی قاطی نکن دخدرم..ارامش..
خدافظ

زده ب دماغش چرت و پرت میگه .-.

تو هم اینقد حرص ندتش._.*
تمومش کنین._.*دوتا صورتی بحث نمیکنن._.*

حال میده^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط pink lady ، ~KiAηA~
آگهی
(04-10-2014، 21:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

ببند دهنتو تو هیچی نمیدونی -_-

میدونی تو تو حالا میام حرف میزنم این ول نمیکنه

ادامه میده ...!

خوب من از تو بدم میاد تو هم دلیلشو نمیدونی بهتر |:

اره کیانا زده به سرم دیوونه شدم مشکلیه ؟!! -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~
(04-10-2014، 21:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:01)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبجییییییییییییییییییییییییییییییییی! ^__________^
خوبم
خیلی خوبم
خیلی خیلی خوبم
خیلی خیلی خیلی خوبم
واااااااااااااااااااااااای اصلا یه حسی دارم توصیف نکردنیه!Rolleyes
وااااااااااااای بالاخره بال درآوردمAngel
آیسااااااان بیا بغلم حالم خیلی خوبه نمیدونم انرژیم رو کجا تخلیه کنم:bighug:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ :p325:ماماااااااااااااااااااااااااان . خداااااااااااااااااااااا. ووووووووووو خیلی حالم خوبههههههههههههههه
:hje::am4:p332:492::498::500:antisirk
^____^ روانیییی چرا خُ حالا اینقد شادددد ؟ (((((:

بیا دُختر من شُ تُ چند سالته ؟ :/

نمدونم چرا اینقدر حالم خوبه
آمپرم زده بالا Big Grin
خل شدم
منو ببرید فیاض بخشBig Grin
من؟
14 سالمه
باشه تو مامانم شوBig Grin
مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 253
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
قطارا بیشتر از همه آلزایمر دارن میدونی چرا ؟ ..
.
.
چون خودشون میگن هوهو بعد میپرسن چی چی !!

من برم سراغ اکتشافات بعدی D:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 253
 سپاس شده توسط pink lady
(04-10-2014، 21:17)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

ببند دهنتو تو هیچی نمیدونی -_-

میدونی تو تو حالا میام حرف میزنم این ول نمیکنه

ادامه میده ...!

خوب من از تو بدم میاد تو هم دلیلشو نمیدونی بهتر |:

اره کیانا زده به سرم دیوونه شدم مشکلیه ؟!! -_-
مهم نیست^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(04-10-2014، 21:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

تو هم اینقد حرص ندتش._.*

حال میده^_^
خوشت میاد ؟!! اشکال نداره عزیز باشه !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(04-10-2014، 21:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

تو هم اینقد حرص ندتش._.*

حال میده^_^

آره حال میده ^_^

ن تنها تو :|

همه :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(04-10-2014، 21:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم اینقد حرص ندتش._.*

حال میده^_^

آره حال میده ^_^

دیوونه هستی عزیزم ^_^

میبرمت دکتر گریه نکن باشه حتما
ابنات بزار تو دهنت ساکت بشی ^_^
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(04-10-2014، 21:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرای گلم .. توجه کنید ! ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه طرح گذاشتیم کلیپسارو اهدا کنیم به پسرا، بزنن به شلوارشون نیفته پایین ! ..

خواهشا همکاری کنید .. ممنون ^_^

:|

خخخخخخخخخخخخ من به جاستین کمک میکنم:4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 253
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-10-2014، 21:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2014، 21:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم اینقد حرص ندتش._.*

حال میده^_^

آره حال میده ^_^

دیوونه هستی عزیزم ^_^

میبرمت دکتر گریه نکن باشه حتما
ابنات بزار تو دهنت ساکت بشی ^_^
ای جان :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان