امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

๛ڵاҐ بچﮧ ﮧا څۅبےכּ څۅݜےכּ ๛ڵاҐتےכּ؟
ﮧےچے נےﮚﮧ څۅا๛تҐ ےڅبړ څۅب بﮧتۅכּ بנҐ
Ґכּ נاړҐ ҐےړҐ נاכּݜﮚاﮧ ۅ Ґثڵ ﮧҐﮧ ݜҐا ڪҐتړ ҐےاҐ (اڵاכּ څۅݜحاڵے ﺂړﮧ؟څجاڵت بڪݜ )
اҐےנۅاړҐ بازҐ נړڪכּاړﮧҐ باݜےҐ ۅ بتۅכּےҐ ڵحظات څۅبے ړۅ נاݜتﮧ باݜےҐ از ﮧҐےכּ جا بﮧ כּۅے๛כּנﮧ ﮧا ۅҐנےړاכּ جנےנ تبړےڪ ҐےﮚҐ  ﮧҐتۅכּ ړۅ נۅ๛ت נاړҐ اﮚړ ےڪ Ґۅق؏ ڪاړﮧ بנے ڪړנےנ ۅ Ґכּ נ؏ۅاتۅכּ ڪړנҐ بﮧ נڵ כּﮚےړےנ ҐطҐئכּ باݜےנ چۅכּ נۅ๛تۅכּ נاړҐ بړاҐ ҐﮧҐےכּ ۅﮚړכּﮧ ﮧےچڪ๛ از Ґحبۅبےت بנݜ כּҐےاנ
 Ґۅفق باݜے
נ ݜےۅا

نتوستید بخونید نه؟Big Grin
دلم به رحم امد بیاید این زیر هست Confuseds32:
سلام بچه ها خوبین خوشین سلامتین؟هیچی دیگه خواستم یخبر خوب بهتون بدم من دارم میرم دانشگاه و مثل همه شما کمتر میام (الان خوشحالی آره؟خجالت بکش )امیدوارم بازم درکنارهم باشیم و بتونیم لحظات خوبی رو داشته باشیم از همین جا به نویسنده ها ومدیران جدید تبریک میگم  همتون رو دوست دارم اگر یک موقع کاره بدی کردید و من دعواتون کردم به دل نگیرید مطمئن باشید چون دوستون دارم برام مهمین وگرنه هیچکس از محبوبیت بدش نمیاد  موفق باشید
 شیوا
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 1

๛ڵــاҐ څـנҐت ڪـاړبـړاכּ ﮚـړاҐــے ..    با تڵــاݜ ݜبــاכּﮧ ړۅزے ۅ ڪҐ כּظےړ ݜҐا נۅ๛تاכּ ﮚړاҐــے افتتاح ݜנכּ  כּ๛ــڅﮧ²1Ø از ๛ړے Ґۅضۅ؏ ﮧاے ﮚفتﮚــۅے ﺂزاנ ړۅ ا؏ڵاҐ Ґے ڪכּےҐ .    ~ بﮧ اҐےנ ﮚفتﮚۅے ﺂزاנ ﮧاے ب؏נے ۅ ﮚﭛ ۅ ﮚفتﮚۅ بےכּ ڪاړبړاכּ ~    « ﮚــفـتـــــــــــﮚۅے ﺂزاנ » כּ๛څﮧ  ²1Ø

قۅاכּےכּ :   ¹- اړ๛اڵ ﮧاے ﮧړﮚۅכּﮧ ݜڪڵڪ څاڵے ۅ ؏اړے از כּۅݜتﮧ بړ څڵاف قۅاכּےכּ ا๛ت ..    ²-اړ๛اڵ ﭛ๛ت ﮧاےے از قبےڵ ڪاړبړاכּ נړ حاڵ بازנےנ ۅ بےݜتړےכּ اړ๛اڵ ڪכּכּנﮧ ړۅز כּےز ҐҐכּۅ؏ Ґےباݜנ ..   ³- ړ؏اےت اנب נړ ﮚفتﮚۅ اڵزاҐے ا๛ت ..   4- از ﮧҐ اڪכּۅכּ נړ صۅړت Ґݜاﮧנﮧ ے ﮧړﮚۅכּﮧ تۅﮧےכּ ؛ تےڪﮧ اכּנاڅتכּ ، ۅ Ґۅاړנ اҐثاڵ ﺂכּ با ڪاړبړ Ґتڅڵف بړڅۅړנ څۅاﮧנ ݜנ ..   تذڪړ : נړ صۅړت ؏נҐ تۅجﮧ بﮧ قۅاכּےכּ فړנ څاطے اڅطاړ ۅ ےا ےڪ ړۅز ҐحړۅҐ Ґےݜۅנ ..   כּڪتﮧ : بړاے Ґݜاﮧנﮧ ے بړﮚ ﮧا ۅ ﭛ๛ت ﮧاے جנےנ اےכּ ڪاړ ﮧا ړا اכּجاҐ נﮧےנ .

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ

כּڪتﮧ : بړاے Ґݜاﮧנﮧ ے بړﮚ ﮧا ۅ ﭛ๛ت ﮧاے جנےנ اےכּ ڪاړ ﮧا ړا اכּجاҐ נﮧےנ .   ¹- ابتנا ۅاړנ ڪכּتړڵ ﭛכּڵ ڪاړبړے ݜۅےנ .   ²- ๛ﭛ๛ ۅاړנ ق๛Ґت ۅےړاےݜ تכּظےҐات ݜۅےנ .   ³- ๛ﭛ๛ נړ ق๛Ґت "حاڵت ﭛےݜ فړض Ґݜاﮧנﮧ ے Ґۅضۅ؏ ﮧا " ق๛Ґت قړҐز ړכּﮚ ړا بﮧ ¹Ø اړ๛اڵ تۼےےړ נﮧےנ .   4- ๛ﭛ๛ ﮚزےכּﮧ ے بﮧ ړۅز ړ๛اכּے تכּظےҐات ړا اכּتڅاب ڪכּےנ .    (با اכּجاҐ اےכּ ڪاړ ﮧا تҐاҐے ﭛ๛ت ﮧا נړ تاےﭛڪ ﮧاے ﭛړ بړﮚ بړاے ݜҐا بﮧ כּҐاےݜ נړ Ґے ﺂےנ .)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL ، ∆ MeRzaD ∆ ، CTG ، سارا بهرامپور ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، saeedrajabzade ، ρѕуcнσραтн ، Jack Daniel'ѕ ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، negooli ، Mason ، _PαяαиÐ_ ، ~KiAηA~ ، [χσℓσνєѕтєя]
آگهی
:|
.
.
.
برا اولین بار
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، سارا بهرامپور ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، "تنها" ، MOHSENEBRAHIMI
ConfusedConfusedConfused
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 1
The music feels better
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 1

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، سارا بهرامپور
سلام ..

شیوا یه سر برو کنترل پنل مدیرا ببین کی پروف منو ویرایش کرده .. :V
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، CTG ، سارا بهرامپور
چارم ._ .
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(29-09-2014، 23:25)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
.
.
.
برا اولین بار
ای جان
(29-09-2014، 23:27)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ConfusedConfusedConfused

Huh

(29-09-2014، 23:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام ساعت چند؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط CTG ، سارا بهرامپور ، ∆ MeRzaD ∆ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، saeedrajabzade ، "تنها"
سلام به دوستان گل که دلم براتون تنگه
در زندگی مهم نیست به کجا سفر میکنید مم این است که با چه کسی سفر میکنید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:سلام ..

سلام ساعت چند؟

نمیدونم .. نبودم :| 

اگه اون جلوها هست ببین اگه نیست بیخیال ._. ..
 سپاس شده توسط سارا بهرامپور ، Mïņ̃†êR
هـــشـتم:|
 سپاس شده توسط سارا بهرامپور ، Mïņ̃†êR ، ჩяσOσкєη ժяєαм
نقل قول:
مهری تو پنل نیست
مهرزاد :| ..

باش .. :V مرسی (..)
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان