امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

(02-10-2014، 23:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممم ._.

عزیزمی ^_________^*

ببخشید (..*)

آیسان مررررررررسی cry girl

جیغغغغ عزیزمییی ^_______________^

(02-10-2014، 23:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برامنم سالگرد بگیریدaah

آمممـ یادته من همین روزا ب دُنیا اومدم مامان ؟ ^_^

:||||||||||||||||||

(02-10-2014، 23:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يادش بخير ايسان:|
پارسال اين موقع هم من و تو اصن همو نميشناختيم:|

آره یادتهههه چقد بهت فحش میدادم من :||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(02-10-2014، 23:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 23:24)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 23:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برامنم سالگرد بگیریدaah

آخی (._.)

چه خوش باور ( .. )

::|
از چه نظر؟
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100

تُ یه جای خلوت بـَدا بهت میگم ._. ..

[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(02-10-2014، 23:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برامنم سالگرد بگیریدaah

هروخت مدير شدم يه سالگرد تپل برات ميگيرم:v

مثلا چه سالگردی؟میخوای باهام دوس بشی بعد سالگرد دعوامونو بگیری؟cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
سلـآمی دوبـآره خدمت خوآنندگـآن عزیـز .^.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: آمممـ یادته من همین روزا ب دُنیا اومدم مامان ؟ ^_^

:||||||||||||||||||
نه مامان جنگ بود خمپاره بود زمان یادم نیست129f

(02-10-2014، 23:26)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 23:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 23:24)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برامنم سالگرد بگیریدaah

آخی (._.)

چه خوش باور ( .. )

از چه نظر؟
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100

تُ یه جای خلوت بـَدا بهت میگم ._. ..

بریمچت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100
Channel
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(02-10-2014، 23:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 23:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برامنم سالگرد بگیریدaah

هروخت مدير شدم يه سالگرد تپل برات ميگيرم:v

مثلا چه سالگردی؟میخوای باهام دوس بشی بعد سالگرد دعوامونو بگیری؟cry girl
ن سالگرد اولين اخطارى كه از شيوا گرفتم:|

ايسان تو به من فوش ميدادى گالوم؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
پرند جان خو تو فهمیدی ک فهمیدی ب کسی نگو خُ گُلم لُطفن :|

(02-10-2014، 23:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان تو به من فوش ميدادى گالوم؟:|

نه نه شوخی کردم من :|||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، _PαяαиÐ_
وای شیوا D:

شکلکت خندم انداخت ::|

مژه هاش چرا این طوریه ._. ؟ ..

شبی ایزماست ::| !
[ !! .. αηd ]
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 100
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
پرندددد ..

میدونی فردا قراره چیکار کنم ؟ (((=

آیسان واس فردا آماده باش .. ._.

این پرند داره از فضولی میمیره .. ^_^ :V
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
اصــن من عـآشق این شکلکـآی شیوآم ^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان