امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پــرند (.. )
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
آگهی
هوهــــــــــــــــآهاهاهاها >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _PαяαиÐ_ ، ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 22:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:03)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جا چ خبره؟ :|
ب منم بگین دیه !! :|

?!!

من در آن یکی انجمـن منتظـر پـآسخ شمـآ اصدم ._.

cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(02-10-2014، 22:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وایسان چه هماهنگ میخوریم:v

همـاهنگ میخورین ؟؟

مث تو فیلـمـآ ؟

ت واس اون . اون واس تُ ؟؟؟

_

اعوذبالله . من برم غسل کنم .__.

:|
لعنت بر فکر منحرف-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، _PαяαиÐ_ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 22:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره ._. این یکی از عجایب خلقته :|

(02-10-2014، 22:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

نیگا آبی کردم خودمو ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 86
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(02-10-2014، 22:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوهــــــــــــــــآهاهاهاها >_<

میترسم (._.) .. !

مثلـا -_-

::|
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 86
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason
(02-10-2014، 22:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:03)♥ ᕼαρρу ᘐιяℓ ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جا چ خبره؟ :|
ب منم بگین دیه !! :|

?!!

من در آن یکی انجمـن منتظـر پـآسخ شمـآ اصدم ._.

cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later.

اوه مـآی گـآد (-.-)
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
خدافس .. !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، _PαяαиÐ_
(02-10-2014، 22:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـاهنگ میخورین ؟؟

مث تو فیلـمـآ ؟

ت واس اون . اون واس تُ ؟؟؟

_

اعوذبالله . من برم غسل کنم .__.

:|
لعنت بر فکر منحرف-_-

just for fun 10us -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(02-10-2014، 22:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 22:05)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

سلام من اممممم.......... هیچی |:
سلام ستی عمه(:

سلام خوبی؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان