امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

دی لی لی لی ^_^

پـَس با من نبودی مـرضو . _ .

عجب آرزویی داری مریم -ـ-

عینکی شدن مزخرف ترین چیز تُ دنیاس ._. ..

::|
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 19
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، Mason
آگهی
خُـدافِس دُوستـان...!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(02-10-2014، 14:22)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:21)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا وختی اومد گفتگو فلش املا ضعیف شده D:

معلم اومد املا بگیره وقتی رو نوشتم وختی V:
فعلا رو نوشتم فلن D:
حسابی خراب کرده بودم -_-

چندمی تو مگه V:
8
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby
(02-10-2014، 14:22)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزومه زودتر عینکی شم -_-
آرزوهات همش منفیه -_-

(02-10-2014، 14:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینایی ک خواب فلشو میبینن خیلی ذهنشون درگیره فلشه .. شامم غذای ناسالم زیاد خوردن :|
یکیش خودت D:

:|

ن من تا حالا خواب ندیدم :/
 سپاس شده توسط CTG
الان شُماره چش من 1/5 عه .. -_-

عینک ک نزنم سردرد میگیرم ..

آستیکماتم هستم :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mason ، CTG ، _PαяαиÐ_
(02-10-2014، 14:25)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:22)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:21)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا رو نوشتم فلن D:
حسابی خراب کرده بودم -_-

چندمی تو مگه V:
8

اصل بده | :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø 19
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG
(02-10-2014، 14:23)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب آرزویی داری مریم -ـ-

اخرش میشم :|

همه خواهرم + بابام عینکین ._.

همشونم ب طور ناگهانی عینکی شدن -.-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، _PαяαиÐ_
اواتار سیگارم ممنون شد:v
قانون بعدی:
همه باس عکس امامان بزرگوار و شهیدان گمنام انقلاب رو بزارن در غیر اینصورت محرومن!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _PαяαиÐ_ ، ◄Iяαи► ، Mason ، CTG ، Ƒαкє ѕмιƖє
(02-10-2014، 14:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:23)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب آرزویی داری مریم -ـ-

اخرش میشم :|

همه خواهرم + بابام عینکین ._.

همشونم ب طور ناگهانی عینکی شدن -.-

ما تعداد افراد خانوادمون 6 نفره :|

هممون عینکی ..

ب غیر از داداشم 6 سالشه ! :|
 سپاس شده توسط Mason
گوشی پدر آدمو در میاره -_-
برم با لپتاپ بیام -_-
جایی نریدا الان میام ^_^

(02-10-2014، 14:25)♣♠ Ɗємσηιαc ƊOƝƳA ♣♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 14:25)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا رو نوشتم فلن D:
حسابی خراب کرده بودم -_-

چندمی تو مگه V:
8

اصل بده | :
هری پاتر 
۱۴'۱۵
V:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان