امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(30-09-2014، 21:35)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی>>>>>> منم که پدرم درومد):

علی ~~~~~~~~~~> نفهمیدم چی شد؟

آره ._. کاکائو دهنده شدیم ._.
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، | NEON DEMON |
آگهی
(30-09-2014، 21:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان/:خاهر/:بابا/:خونواده جمعن/:

اول بـاید مــنو مینوشـتی |||:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(30-09-2014، 21:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی ؟ :|

خُ شده ک میگم خوب نیستم .. !

ولی نگم بهتره !

ب من نمیگی ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 53
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
(30-09-2014، 21:36)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 21:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 21:33)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــو خونمــون دارن دعــوا میکـنن ((:

:| .. !

ناراحت نباش میذگره ..

تُ همــیشــه موج مــثـبـت ارسـال میکــنی (:

|: ولــی مــن ناراحــت نیسـتمــ V: میخــندمــ

هیمم (:

آفرین کار خوبی میکنی ._.*

(30-09-2014، 21:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 21:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی ؟ :|

خُ شده ک میگم خوب نیستم .. !

ولی نگم بهتره !

ب من نمیگی ؟ ..

تو میدونی :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(30-09-2014، 21:37)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 21:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان/:خاهر/:بابا/:خونواده جمعن/:

اول بـاید مــنو مینوشـتی |||:

من میخوام خودکشی کنم..تو اینو میگی؟....خدافظ..رفتم به عبدیت..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα
(30-09-2014، 21:33)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی؟ کی با کی؟سرچی ؟ وای خیلی بده =/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 53
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby
(30-09-2014، 21:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نبودم فقط._.*صدام نکردن._.*
من ترد شدم._.*من بیچاره..اه...برم خودکشی کنم..

وسایل لازم برای خودکشی چیست ؟ ( 1 نمره ) 290
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
شــاید آخــر ســر پــاییز توافــق کردیمــ ...

آهــنگــ (:

(30-09-2014، 21:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 21:36)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 21:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| .. !

ناراحت نباش میذگره ..

تُ همــیشــه موج مــثـبـت ارسـال میکــنی (:

|: ولــی مــن ناراحــت نیسـتمــ V: میخــندمــ

هیمم (:

آفرین کار خوبی میکنی ._.*

(:

آرـه D:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
@__•
:|سلام
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(30-09-2014، 21:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو میدونی :|

مرضی دیوونه شدم چی شُد ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø 53
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان