امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø

(30-09-2014، 14:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:33)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:28)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا،گفدم از پنهونی دربیا>.<

سینا و حانیه رو هم بزن._.*
:|
بچه که نیسی از این حرفا میزنی -_-

بچه خودتی._.*من از تو بزرگترم._.*20 سالمه._.*
اصن تورو سَ نَ نَ._.
چیکارمی؟
اصن امروز حوصله دعوا ندارم -_-
و این سوتیت V:
من از تو بزرگترم._.*20 سالمه._.*
تو هشتمی 20 سالته؟! V:
بابام میزنتتا؟ببند دهنو._.*
اره،من هشتمم ،بیس سالمه._.*
نه مگه بابا؟/:
اشکال نداره -_-
من کوتا میام -_-
آگهی
(30-09-2014، 14:37)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا با کیانا کل کل نکن تا از راه قزوینی وارد نشدم :/\ Big Grin
برو بابا -_-
من میگم حوصله ندارم تو کشش بده -_-

25r30
ما اصولا چیزیو کش نمیدیم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، CTG
(30-09-2014، 14:36)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره اسما عوض شد .-.
بعضیاش عوض نشده -__
امروز اعصاب نداشتم تو مدرسه برعکس همیشه...دخدره کرم ریخت ..گفتم نکن..هی ریخت ..گفدم نکن...دوباره...
برگشتم همچین داد زدم گفتم مگه کرم داری عوضی ،*****.....؟
اینقد صدام بلند بود ،ناظم اومد واسه فوشم بردم دفدر._.*
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(30-09-2014، 14:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:37)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا -_-

ببند دهنو._.
شخصیت خودتو نشون بده -_-
(30-09-2014، 14:38)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی (._.)

کیانا و عالی رو میبینم یاد خودم و سینا میوفتم :|| !

یه زمانی داییم بود ( ..) .. !

:||

علی هم خیر سرش پسر عمـومه -_-*..

چقد اُمـُل ._. ..

وظایف یه پسر عمو مگه چیه ؟
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~KiAηA~
سینا >ــ<

20 مین دیگه کنسرت ریتا ^_^ .. !

ایگی هم توشه ._. ..

D:

خُب خُب خُب ._. ..

علی -_-*..

وظایف یه پسر عمو سلام کردَن به دختر عموشه >>ــــ<<

سپاس شده توسط CTG ، Jack Daniel'ѕ
(30-09-2014، 14:41)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2014، 14:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا -_-

ببند دهنو._.
شخصیت خودتو نشون بده -_-

هیسسسس...تو این مورد تو جیب چپمی...
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(30-09-2014، 14:42)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا >ــ<

20 مین دیگه کنسرت ریتا ^_^ .. !

ایگی هم توشه ._. ..

D:

جدی؟! ^_^
توی نکس وان؟! .-.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
خب سلام پرند -_-
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²1Ø

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان