22-09-2014، 13:24
خانوم مدیر سپاس دادی که یعنی موافقی؟؟؟؟
مطمئنی موافقی؟؟؟؟×××!!!!!!
|
انتقادات |
|||||||||||||||||||||||||||||
22-09-2014، 13:24
خانوم مدیر سپاس دادی که یعنی موافقی؟؟؟؟
22-09-2014، 13:49
نقل قول: اگه انجمن بازیه پس بخش فرهنگیش برا چیه؟؟؟ دوست عزیز من الان موضوع سروش حرف اصلیم نیس الان مشکل من دیدگاه شماست اینطور باشه من الان میتونم صدتا حرف و عکس سک*ی از دختر پسره تهرونی تو بخش فرهنگی بزارم بعد پایینش بنویسم فرهنگ جدید مردم تهران در اختفا(: لطفا نزارید خیلی چیزا گفته بشه هم شخصیتا زیر سوال میره هم اخرش خود این حرفا به حرفای سیا-سی کشیده میشه شمام نگران بچه های مردم نباشید به موقع خیلی چیزایی که الان هیچ خود شمام نمیدونیدم میفهمن با تشکر
(22-09-2014، 13:23)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان موضوع درباره .. لباس زیر سلنا گومز بزنم خوبه |: اگه موضوع من بده .. پس باید تمام موضوع های عکس خوانندگان رو حذف کنید چون عکس سلنا گومز با دستورات اسلام منطبق نیست چرا نمیخواد دو تا موضوع اجتماعی و علمی که خوندش وقت آدمو تلف نمی کنه و باعث میشه دو تا جمله و حرف تازه یاد بگیری نباشه |: (22-09-2014، 13:23)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیبا .. اگه همین کاربر های انجمن نباشن |: انجمن شما که سندش هم دست شماست قطعا باقالی هم حساب نمیشه |:
22-09-2014، 14:05
نقل قول: زیبا ..یکی دوتا کاربر اغتشاشگر بجایی برنمیخوره بودن نبودنشون من نمیدونم انقدر واضح توضیح دادیم چی میگید شما؟قوانین مشخص رعایتش واجب
22-09-2014، 14:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-09-2014، 14:25، توسط saeedrajabzade.)
(22-09-2014، 13:49)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باتشکر از شما که کلا موضوع رو پیچوندین!!! با از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط صد صفجه اسپم رو هم تلنبار میشه... بحث ما سر موضوع سروشه نه چیز دیگه! پست منم درباره موضوع سروش بود بازم نه چیز دیگه!!! اینجا نیومدیم درباره دیدگاه من نظر بدیم! اینجا هستیم که جواب انتقاد کاربرا بدیم... موضوع سروشو با عکس س*ک^سی مقایسه میکنید؟؟؟؟ چی بگم والا دوس دارید مسائل بی ربطو به هم ربط بدید من حرفی ندارم خوش باشید
22-09-2014، 14:24
به نظر من برا این که به کسی بر نخوره
تو بخش مذهبی و فرهنگی کلا فقط بشه موضوع گذاشت دیگه کسی نظر نده که اغتشاش!!!!بشه یا این که کلا تو فلش خور کلامه(نه) رو مثل(ه ک) فیلتر کنید که کسی اغتشاش نکنه و اخطار نگیره و بن نشه.... کلا باید موافق باشن دیگه... به این میگن فرهنگ سازی.... شما هی بگو رنج سنی پایین سایت همین رنج سنی چیزای زیادی میدونه که هم من میدونم هم شما ولی کاملا طرز فکرشون چه درباره مسائل جنسی و روابط دختر پسر اشتباهه طرف اینجا میاد برا جنس مخالف ما میخوایم کار فرهنگی کنیم نسبت به عواقب این کار مطلع شه اخطار میگیریم تو بخش مذهبی یک کلمه حرف میزنیم هشتاد درصد اخطار میگیریم..... من نمیگم که اینجا درباره مسائل جنسی صحیح حرف بزنیم ولی میشه حداقل اگاه کرد افرادو نسبت به مضرات یه سری چیزا که به غلط رفته تو ذهنشون؟؟ من برم تو سایت افسران این مطالبو بنویسم؟؟ اون جا هیچ کس برا جنس مخالف نمیره و این حرفا تکراریه ولی اینجا که همه مذهبی نیستن میتونم اصلاح عقایدو این جا انجام بدم حتی مخالفا بذارید نظراتشون رو بگن سروش سعید محمد خیلیای دیگه اگه نگن که همین عقایدشون باقی میمونه پس کی و کجا اصلاح شه؟؟ امیدوارم به همه ازادی بیشتری تو بحث های مذهبی و فرهنگی بدید تا همه از بحثای مفید بهره مند شن تو این سایت اگه درباره فرهنگ و دین حرف بزنی بده ولی درباره سلنا گومز و وان دایرکشن حرف بزنی خوبه کدومش برا این نوجونا بهتره؟ بحث علمی یا سلنا گومز امیدوارم انتقادمو بپذیرید
22-09-2014، 14:32
رضا جان سروش جان با ایشون در این مورد صحبت کنید از حیطه ما خرجه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. SABER
22-09-2014، 14:35
با سعید؟؟؟
حق کاملا با سعیده
در مورد بحث های سیاسی و مذهبی.
الان که انجام می شه و دیگه موضوع طولانی شد بسته می شه. ولی دلیل اصلیش سیاست کاری مخابرات است. شما هر وقت تونستی در روزنامه چیزی خلاف اسلام و حکومت جمهوری اسلامی ایران بگی و ببری زیر سوال اینجا هم می تونی!! البته تونستن که می شه ولی عواقب داره!!..
22-09-2014، 14:46
اشتبا نکنید
من بحث سیاسی رو نمیگم مذهبی و فرهنگی سیاسی جاش افسرانه و رجل نیوز خودم نویسنده ام تو افسران اشتبا نکنید بحثم منحرف نکنید لطفا ببینید مناون بالا چی نوشتم بعد بیاید بگید سیاسی..... بخونید اون بالا رو
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|