امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

""روش پخت اسكالپ ميگو""

#1
[rtl]مواد لازم

میگو پوست کنده 250 گرم 
سیر 4 حبه 
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری 
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد


پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری 
پودر سوخاری به میزان لازم 
آرد سوخاری به میزان لازم 
سویا سس 3 قاشق غذاخوری 
لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
روغن مایع به میزان لازم
[/rtl]

""روش پخت اسكالپ ميگو"" 1
[rtl]
اسکالپ میگو
طرز تهیه
ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند. 
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

[/rtl]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان