انجمن های تخصصی  فلش خور
""روش پخت اسكالپ ميگو"" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ""روش پخت اسكالپ ميگو"" (/showthread.php?tid=174149)



""روش پخت اسكالپ ميگو"" - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014

[rtl]مواد لازم

میگو پوست کنده 250 گرم 
سیر 4 حبه 
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری 
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد


پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری 
پودر سوخاری به میزان لازم 
آرد سوخاری به میزان لازم 
سویا سس 3 قاشق غذاخوری 
لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
روغن مایع به میزان لازم
[/rtl]

""روش پخت اسكالپ ميگو"" 1
[rtl]
اسکالپ میگو
طرز تهیه
ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند. 
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

[/rtl]