12-09-2014، 19:01
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب میكوبیم تا نازك شود.
سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط میكنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میكنیم.
نمك را به هر دو طرف گوشت میپاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ میكنیم.
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب میكوبیم تا نازك شود.
سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط میكنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میكنیم.
نمك را به هر دو طرف گوشت میپاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ میكنیم.