طبخ استیک گوشت شتر مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ استیک گوشت شتر مرغ (/showthread.php?tid=173632) |
طبخ استیک گوشت شتر مرغ - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری پودر زنجبیل : نصف پیمانه جعفری خردشده : نصف پیمانه سیر : دو حبه روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری نمك : به میزان لازم طرز تهیه : گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب میكوبیم تا نازك شود. سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط میكنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میكنیم. نمك را به هر دو طرف گوشت میپاشیم. تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ میكنیم. |