23-06-2014، 11:21
|
امتیاز موضوع:
سوالات درباره ی وبلاگ سازی ! |
||
23-06-2014، 11:42
بببببببببببببببببببببب
23-06-2014، 11:59
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ.....!!!
من دیگه حرفی ندارم!!
26-06-2014، 10:28
خیلی خوب
10-09-2014، 8:37
سلام من هم تازه ساختمو هیچی درباره وبلاگ نمیدونم کمکم کنید
15-09-2014، 13:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-09-2014، 13:51، توسط softsun.ir.)
(28-02-2012، 19:28)raze2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وبلاگ چیز خوبیه اما اگه می خواین پیشرفت کنین و ازش درامد هم کسب کنین توصیه میکنم که سایت بزنین . . .اگه خواستین خودم براتون بزنم .... مدیر عزیز ببخشن میدونم جای تبلیغات نیست (19-04-2012، 16:29)♥ Sky Princess♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سیستم وبلاگدهی تون رو ذکر کنید سایت برا قالب زیاد هست skinak.ir barggragh.ir &............. خودمم قالب اختصاصی میتونم بسازم اگه خواستین در خدمتم ((((بازم میگم به وبلاگ دلتون رو خوش نکنید چون هر لحظه ممکنه همه زحمتاتون به باد بره سایت بزنین هم امکاناتش صد برابره هم راحت تره مدیریتش هم میشه حتی پنل مدیریتتون رو هر جوری بخواین تغییر داد)))) سایت خواستید هم در خدمتم (08-11-2013، 20:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزیز منابع سرور سیستم های وبلاگدهی کمه و باعث لود اروم و فشار روی مرورگر و نهایتا سیستم شما میشه من توصیه میکنم اصلا وبلاگنویسی نکنید خودم قبلا وبلاگ نویسی میکردم ولی چه سود ....!!! اگه شما می خواین یک صفحه مجازی داشته باشید سایت بزنید میتونید از شرکت هایی که سایت میزنن سفارش بدین البته اگه بخواین خودم هم براتون سایت میزنم کاری داشتید در خدمتم سوالی هم دارید بفر مایید (08-11-2013، 20:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزیز منابع سرور سیستم های وبلاگدهی کمه و باعث لود اروم و فشار روی مرورگر و نهایتا سیستم شما میشه من توصیه میکنم اصلا وبلاگنویسی نکنید خودم قبلا وبلاگ نویسی میکردم ولی چه سود ....!!! اگه شما می خواین یک صفحه مجازی داشته باشید سایت بزنید میتونید از شرکت هایی که سایت میزنن سفارش بدین البته اگه بخواین خودم هم براتون سایت میزنم کاری داشتید در خدمتم سوالی هم دارید بفر مایید (20-04-2012، 23:18)باران10000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر کنم احتمالا یک کد مثلا کد پاپ آپ یا اهنگ و اسکریپت های دیگه رو در کد های قالب قرار دادید به همین دلیل حتی وقتی تو اسکریپت ها خالیه ارور میده در ضمن من اصلا وبلاگ رو توصیه نمیکنم اگه به وبلاگ اصرار دارید حد اقل بلاگفا نرید برید رزبلاگ من توصیه میکنم سایت بزنید که هم امکانات سرورتون زیاد باشه هم امکانات پنل مدیریت هم قالب های بیشتر براش باشه و ... اگه سایت خواستید خودم در خدمتم با پشتیبانی رایگان (09-11-2013، 17:40)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوس من مشکل از لپ تاپ یا کامپیوتر هیچ کس نیست در واقع منابع سرور سیستم های وبلاگدهی کمه من توصیه میکنم سایت بزنن مشکلشون حل میشه سایت خواستید در خدمتم (15-08-2013، 14:40)♥♥AMIR♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوس عزیز این روشی که شما گفتید اصلا توصیه نمی شود چون ممکن است بعضی قالب ها این ویژگی را نداشته باشند البته اگر دارند مشکلی نیست اما به شیوه زیر بهتره <a href="address site mored nazar" target="-bank"> in ja esm site ya onvanesh <a/> این کد رو که من نوشتم رو هر قسمت از قالب که دوس دارید لینک به نمایش در بیاد کپی کنید یادتون نره قبل ادرس سایت http:// رو وارد کنید در ضمن وبلاگنویسی عاقبت نداره سایت خواستید در خدمتم (12-09-2013، 10:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وبلاگ بدرد نمی خوره سایت بزنید تا به سیستم های وبلاگدهی وابسته نباشید و امکانات زیادی داشته باشید سایت خواستید در خدمتم
منم یه سوال دارم :
چجوری میشه برا یه کلمه ،وقتی روش کلیک می کنیم عکس بیاره مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این وبلاگم بلاگفاس
30-12-2015، 19:58
درود
قسمتی ک داری عکس وارد میکنی خود ی کادری داره واسه وارد کردن لینک..خوب دقت کنید!
01-06-2016، 17:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-06-2016، 18:04، توسط vampire whs.)
چه طوری ساعت وبلاگمو تنظیم کنم؟
22-04-2017، 16:58
از كدوم سايت معنبر كمك بگيريم؟؟
| ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
رسیدگی به شکایات درباره ی بسته شدن تاپیک ها | |||||
سوالات متداول انجمن | |||||
سوالات در مورد اخطار ها ! | |||||
سوالات مربوط به اعتبار ها ! |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان