31-08-2014، 15:41
[b]
Canape کاناپ یه غذای فرانسویه که از قرن 18 تا حالا سرو می شه ، در دسته فینگر فودها قرار می گیره و معمولا در یه لقمه خورده می شه . بعنوان یه غذای تزیینی در کنار بقیه غذاها قرار می گیره .
مواد لازم :
[/b]
طرز تهیه :
* سر و ته نان باگت نرم رو ببرید .

* بعد اونو باز کرده و خمیر داخل اونو خارج کنید .

* سپس با وردنه صافش کنید .

* با یه قالب مناسب اونو برش بدین.
* نکته : ممکنه بریدن با قالب کمی سخت باشه . پس اول با قالب خط بندازید سپس با قیچی آشپزخونه ببرید.

* سپس نونها رو داخل قالب مافین بذارید.
* نکته : توجه داشته باشید که نون نباید تا بالای قالب قرار بگیره ، فقط یه مقدار از دیواره بالا بیاد کافیه.

* سس سفید را درست کنید برای این غذا سس سفید رو غلیظ تر درست کنید( یعنی زمان بیشتری روی حرارت بمونه).
* سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید .

* و بعد ذرت رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

* از مخلوط با قاشق برداشته و روی نونها قرار بدین .

* بعد روش پیازچه بپاشید .
* نکته : در صورتیکه پیازچه دوست ندارید می تونید حذفش کنید .

* و بعد پنیر پیتزا بریزید .

* و در نهایت روشون فلفل دلمه ای بپاشید .
* فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده و کاناپس رو داخل فر قرار بدین تا زمانیکه پنیر آب شده و روش طلایی بشه .


* کاناپس رو می تونید با سس گوجه میل بفرمایید .
[/b]

Canape کاناپ یه غذای فرانسویه که از قرن 18 تا حالا سرو می شه ، در دسته فینگر فودها قرار می گیره و معمولا در یه لقمه خورده می شه . بعنوان یه غذای تزیینی در کنار بقیه غذاها قرار می گیره .
مواد لازم :
[/b]
- نان باگت نرم 2 عدد
- سس سفید غلیظ یک پیمانه
[font]
[/font] - پنیر پیتزا 200 گرم
[font]
[/font] - ذرت 100 گرم
[font]
[/font] - قارچ خرد شده 100 گرم
[font]
[/font] - فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 2 ق س
[font]
[/font] - پیازچه 4 ساقه
[font]
[/font] - نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه :
* سر و ته نان باگت نرم رو ببرید .

* بعد اونو باز کرده و خمیر داخل اونو خارج کنید .

* سپس با وردنه صافش کنید .

* با یه قالب مناسب اونو برش بدین.
* نکته : ممکنه بریدن با قالب کمی سخت باشه . پس اول با قالب خط بندازید سپس با قیچی آشپزخونه ببرید.

* سپس نونها رو داخل قالب مافین بذارید.
* نکته : توجه داشته باشید که نون نباید تا بالای قالب قرار بگیره ، فقط یه مقدار از دیواره بالا بیاد کافیه.

* سس سفید را درست کنید برای این غذا سس سفید رو غلیظ تر درست کنید( یعنی زمان بیشتری روی حرارت بمونه).
* سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید .

* و بعد ذرت رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

* از مخلوط با قاشق برداشته و روی نونها قرار بدین .

* بعد روش پیازچه بپاشید .
* نکته : در صورتیکه پیازچه دوست ندارید می تونید حذفش کنید .

* و بعد پنیر پیتزا بریزید .

* و در نهایت روشون فلفل دلمه ای بپاشید .
* فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده و کاناپس رو داخل فر قرار بدین تا زمانیکه پنیر آب شده و روش طلایی بشه .


* کاناپس رو می تونید با سس گوجه میل بفرمایید .
