![]() |
کاناپس ذرت و قارچ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کاناپس ذرت و قارچ (/showthread.php?tid=167213) |
کاناپس ذرت و قارچ - ✘v!☻lent girl✘ - 31-08-2014 [b] ![]() Canape کاناپ یه غذای فرانسویه که از قرن 18 تا حالا سرو می شه ، در دسته فینگر فودها قرار می گیره و معمولا در یه لقمه خورده می شه . بعنوان یه غذای تزیینی در کنار بقیه غذاها قرار می گیره . مواد لازم : [/b]
طرز تهیه : * سر و ته نان باگت نرم رو ببرید . ![]() * بعد اونو باز کرده و خمیر داخل اونو خارج کنید . ![]() * سپس با وردنه صافش کنید . ![]() * با یه قالب مناسب اونو برش بدین. * نکته : ممکنه بریدن با قالب کمی سخت باشه . پس اول با قالب خط بندازید سپس با قیچی آشپزخونه ببرید. ![]() * سپس نونها رو داخل قالب مافین بذارید. * نکته : توجه داشته باشید که نون نباید تا بالای قالب قرار بگیره ، فقط یه مقدار از دیواره بالا بیاد کافیه. ![]() * سس سفید را درست کنید برای این غذا سس سفید رو غلیظ تر درست کنید( یعنی زمان بیشتری روی حرارت بمونه). * سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید . ![]() * و بعد ذرت رو اضافه کرده و مخلوط کنید . ![]() * از مخلوط با قاشق برداشته و روی نونها قرار بدین . ![]() * بعد روش پیازچه بپاشید . * نکته : در صورتیکه پیازچه دوست ندارید می تونید حذفش کنید . ![]() * و بعد پنیر پیتزا بریزید . ![]() * و در نهایت روشون فلفل دلمه ای بپاشید . * فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده و کاناپس رو داخل فر قرار بدین تا زمانیکه پنیر آب شده و روش طلایی بشه . ![]() ![]() * کاناپس رو می تونید با سس گوجه میل بفرمایید . ![]() |