23-08-2014، 9:05
کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم .
یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه .
مواد لازم :
- سیب زمینی نیم کیلو
- تخم مرغ 3 عدد
- زعفران آبکرده غلیظ 1 ق س
- قارچ 150 گرم
- زرشک 1 ق س
- رب گوجه 1 ق س
- جعفری خرد کرده 2 ق س
- پیاز سرخ کرده 1 ق س
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- آبلیمو 1 ق س
- روغن 2 ق س
* قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
* بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
* سیب زمینی رو بپزید و باپوره کن له کنید یا رنده کنید .
* تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
* سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
* نکته : برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
* فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
* داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید .
* بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
* وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
* دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
* قالب رو در فر بمدت 45 دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
* بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
* می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .